T.C.
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2023-2024 GÜZ YARIYILI BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI
SINAV TARİHİ |
Sınav Saati |
1.Sınıf
|
Sınav Saati |
2.Sınıf |
Sınav Saati |
3. Sınıf |
SINAV SAATİ |
4.Sınıf |
12.02.2024 PAZARTESİ |
TÜM GÜN
(Online)
|
Türk Dili I
Öğr. Gör. Esra Tut
|
12.00 (D:143) |
Temel Mutfak Uygulamaları
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
|
11.00 (D:143)
|
Hamur Ürünleri
Öğr. Gör. Şeyda Yayla |
13.00 (D:143)
|
Yöresel Mutfaklar
Öğr. Gör. Şeyda Yayla |
|
|
10.00 (D:143) |
Temel Sanat ve Estetik
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
|
|
|
14.00 (D:143) |
Dünya Mutfak Uygulamaları
Öğr. Gör. Şeyda Yayla |
|
13.02.2024 SALI |
13.15-13.40
(Online) |
Atatürk İlkeleri Ve İnkılap Tarihi
Dr. Öğr. Üyesi Çağlar TAN
|
14.00 (D:143)
|
Baharat ve Kahve Kültürü
Arş. Gör. Dr. Merve ONUR
|
13.00 (D:143)
|
Gıda Muhafaza Teknikleri
Arş. Gör. Dr. Merve ONUR
|
11.00 (D:143)
|
Gastronomi Yazarlığı
Arş. Gör. Dr. Merve ONUR
|
10.00 (D:143) |
Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş
Arş. Gör. Dr. Merve ONUR
|
|
|
11.00 (D:143) |
Servis Teknikleri
Arş. Gör. Dr. Merve ONUR
|
|
|
|
14. 00 (D:143)
|
Beslenmenin Temel İlkeleri
Arş. Gör. Dr. Merve ONUR
|
|
|
12.00 (D:143) |
Mutfak Hizmetleri. Uygulaması II
Arş. Gör. Dr. Merve ONUR
|
|
|
|
14.02.2024 ÇARŞAMBA |
16.00 |
Sağlık Tedbirleri ve İlk Yardım
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran
|
15.00 (D:143)
|
Gıda Mikrobiyolojisi
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran
|
10.00 (D:143)
|
Mesleki İng III
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran
|
11.00 (D:143)
|
Deneysel Pişirme Yön.
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran
|
13.00 (D:143) |
Genel Ekonomi
Doç. Dr. Nermin Bahşi
|
12.00 (D:143) |
Mesleki İng I
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran
|
09.00 (D:143) |
Besin Kimyası
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran
|
14.00 (D:143) |
Endüstriyel Mutfak ve Toplu Beslenme
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran |
|
15.02.2024 PERŞEMBE |
14.00 (D:143)
|
Dijital Okur Yazarlık
Doç. Dr. Önder Yayla |
16.00 (D:143)
|
Yönetim Ve Organizasyon
Doç. Dr. Önder Yayla
|
12.00 (D:143)
|
Meslek Etiği
Doç. Dr. Önder Yayla
|
13.00 (D:143) |
Bilimsel Araştırma Yöntemleri
Doç. Dr. Önder Yayla |
15.00 (D:143)
|
İngilizce I
Doç. Dr. Önder Yayla
|
|
|
11.00 (D:143)
|
Gıda Coğrafyası
Doç. Dr. Önder Yayla |
10.00 (D:143) |
Vejetaryen ve Diyet Mutfağı
Ergin FİDAN
|
|
|
|
|
|
|
|
09.00 (D:143) |
Birey ve Lezzet
Doç. Dr. Önder Yayla
|
|
16.02.2024 CUMA
|
13.00 (D:143)
|
Turizme Giriş
Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez
|
09.00 (D:143)
|
Gastronomi Turizmi
Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez
|
16.00 (D:143)
|
Turizm Pazarlaması
Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez |
14.00 (D:143)
|
Miksoloji
Doç. Dr. Önder Yayla |
10.00 (D:143) |
Genel Muhasebe
Öğr. Gör. Sultan EROL AYGÜN |
12.00 (D:143) |
Yiyecek İçecek Yönetimi
Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez
|
|
|
15.00 (D:143) |
Gastronomi Sosyolojisi
Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez
|
|
|
|
11.00 (D:143) |
Gastronomi Tarihi
Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez |
|
|
|
|
01.02.2024 Görüntülenme Sayısı: 129