T.C.

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2023-2024 GÜZ YARIYILI BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI

SINAV TARİHİ

Sınav Saati

1.Sınıf

 

Sınav Saati

2.Sınıf

Sınav Saati

3. Sınıf

SINAV SAATİ

4.Sınıf

 

 

 

 

 

 

 

12.02.2024

PAZARTESİ

 

TÜM GÜN

 

(Online)

 

 

Türk Dili I

 

Öğr. Gör. Esra Tut

 

 

 

 

12.00 (D:143)

Temel Mutfak Uygulamaları

 

Öğr. Gör. Şeyda Yayla

 

 

 

 

11.00

(D:143)

 

 

 

Hamur Ürünleri

 

Öğr. Gör. Şeyda Yayla

 

 

 

13.00

(D:143)

 

 

 

Yöresel Mutfaklar

 

Öğr. Gör. Şeyda Yayla

 

 

 

 

 

10.00

(D:143)

Temel Sanat ve Estetik

 

 

Öğr. Gör. Şeyda Yayla

 

 

 

 

 

 

14.00

(D:143)

Dünya Mutfak Uygulamaları

 

 

Öğr. Gör. Şeyda Yayla

 

 

 

 

 

13.02.2024

SALI

 

 

13.15-13.40

 

(Online)

Atatürk İlkeleri Ve İnkılap Tarihi

 

Dr. Öğr. Üyesi Çağlar TAN

 

 

 

14.00

(D:143)

 

 

 

 

 

Baharat ve Kahve Kültürü

 

Arş. Gör. Dr. Merve ONUR

 

 

 

13.00

(D:143)

 

 

 

 

 

Gıda Muhafaza Teknikleri

 

Arş. Gör. Dr. Merve ONUR

 

 

 

11.00 (D:143)

 

 

 

 

 

Gastronomi Yazarlığı

 

Arş. Gör. Dr. Merve ONUR

 

 

 

10.00

(D:143)

 

Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş

 

Arş. Gör. Dr. Merve ONUR

 

 

 

 

 

 

 

11.00

(D:143)

Servis Teknikleri

 

Arş. Gör. Dr. Merve ONUR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14. 00

(D:143)

 

 

Beslenmenin Temel İlkeleri

 

Arş. Gör. Dr. Merve ONUR

 

 

 

 

12.00

(D:143)

Mutfak Hizmetleri. Uygulaması II

 

Arş. Gör. Dr. Merve ONUR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14.02.2024

ÇARŞAMBA

 

 

 

16.00

Sağlık Tedbirleri ve İlk Yardım

 

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran

 

 

 

 

15.00

(D:143)

 

 

 

 

Gıda Mikrobiyolojisi

 

 

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran

 

 

 

 

 

10.00

(D:143)

 

 

 

 

 

 

Mesleki İng III

 

 

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran

 

 

 

 

11.00

(D:143)

 

 

 

Deneysel Pişirme Yön.

 

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran

 

 

 

 

 

13.00

(D:143)

Genel Ekonomi

 

Doç. Dr. Nermin Bahşi

 

 

 

12.00

(D:143)

Mesleki İng I

 

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran

 

 

 

 

09.00

(D:143)

Besin Kimyası

 

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran

 

 

 

 

 

14.00

(D:143)

Endüstriyel Mutfak ve Toplu Beslenme

 

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran

 

 

 

 

 

 

 

15.02.2024

PERŞEMBE

 

 

14.00

(D:143)

 

 

Dijital Okur Yazarlık

 

Doç. Dr. Önder Yayla

 

 

16.00

(D:143)

 

Yönetim Ve Organizasyon

 

Doç. Dr. Önder Yayla

 

 

 

12.00

(D:143)

 

 

Meslek Etiği

 

Doç. Dr. Önder Yayla

 

 

 

13.00

(D:143)

Bilimsel Araştırma Yöntemleri

 

Doç. Dr. Önder Yayla

 

 

15.00

(D:143)

 

 

İngilizce I

 

Doç. Dr. Önder Yayla

 

 

 

 

 

 

 

 

11.00

(D:143)

 

Gıda Coğrafyası

 

Doç. Dr. Önder Yayla

 

 

 

10.00

(D:143)

Vejetaryen ve Diyet Mutfağı

 

 

Ergin FİDAN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

09.00

(D:143)

 

Birey ve Lezzet

 

Doç. Dr. Önder Yayla

 

 

 

 

 

16.02.2024

CUMA

 

 

 

 

 

13.00

(D:143)

 

 

Turizme Giriş

 

Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez

 

 

09.00

(D:143)

 

Gastronomi Turizmi

 

Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez

 

 

16.00

(D:143)

 

 

 

 

 

 

Turizm Pazarlaması

 

Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez

 

14.00

(D:143)

 

 

 

 

 

 

 

Miksoloji

 

Doç. Dr. Önder Yayla

10.00

(D:143)

Genel Muhasebe

 

Öğr. Gör. Sultan EROL AYGÜN

12.00

(D:143)

Yiyecek İçecek Yönetimi

 

Dr. Öğr.

Üyesi Meral Üzülmez

 

 

 

 

 

15.00

(D:143)

Gastronomi Sosyolojisi

 

 

Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez

 

 

 

11.00

(D:143)

 

Gastronomi Tarihi

 

Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez

 

 

 

 

 

 

 

 

01.02.2024 Görüntülenme Sayısı: 129