GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ (TEZLİ/TEZSİZ) HAFTALIK DERS PROGRAMI
|
TEZLİ YÜKSEK LİSANS
|
||||
SAATLER |
PAZARTESİ |
SALI |
ÇARŞAMBA |
PERŞEMBE |
CUMA |
8.30-9.15
|
Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN
|
Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik
Doç. Dr. Önder YAYLA
|
Besin Üretiminde ve Saklamada Yeni Eğilimler
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN
|
|
|
9.30-10.15 |
Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN |
Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik (Tezli)
Doç. Dr. Önder YAYLA
|
Besin Üretiminde ve Saklamada Yeni Eğilimler
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN
|
|
|
10.30-11.15 |
Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN |
Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik
Doç. Dr. Önder YAYLA
|
Besin Üretiminde ve Saklamada Yeni Eğilimler
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN
|
|
|
11.30-12.15 |
Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN |
Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi
Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ |
Mutfak Sosyolojisi
Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ |
|
|
|
|
||||
13.15-14.00
|
Coğrafi İşaret Projeleri
Doç. Dr. Önder YAYLA |
Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi
Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ |
Mutfak Sosyolojisi
Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ |
|
Uzmanlık Alan Dersi
(Tezli)
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN
|
14.15-15.00 |
Coğrafi İşaret Projeleri
Doç. Dr. Önder YAYLA |
Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi
Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ |
Mutfak Sosyolojisi
Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ |
|
Uzmanlık Alan Dersi (Tezli)
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN
|
15.15-16.00 |
Coğrafi İşaret Projeleri
Doç. Dr. Önder YAYLA |
Uzmanlık Alan Dersi (Tezli) Prof. Dr. Saime KÜÇÜKKÖMÜRLER Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ |
Uzmanlık Alan Dersi (Tezli) Prof. Dr. Saime KÜÇÜKKÖMÜRLER Doç. Dr. Önder YAYLA Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ |
|
Uzmanlık Alan Dersi (Tezli)
Doç. Dr. Önder YAYLA
|
16.15-17.00 |
|
Uzmanlık Alan Dersi (Tezli)
Prof. Dr. Saime KÜÇÜKKÖMÜRLER Doç. Dr. Önder YAYLA Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ |
Uzmanlık Alan Dersi (Tezli)
Prof. Dr. Saime KÜÇÜKKÖMÜRLER Doç. Dr. Önder YAYLA Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ |
|
|
TEZSİZ YÜKSEK LİSANS
|
|||||
18.00-18.45 |
Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik
Doç. Dr. Önder YAYLA |
Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi
Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ |
Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN
|
Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN
|
|
19.00:19.45 |
Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik
Doç. Dr. Önder YAYLA |
Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi
Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ |
Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN
|
|
|
20.00-20.45 |
Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik
Doç. Dr. Önder YAYLA |
Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi
Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ |
Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN
|
|
|
21.00-21.45 |
Coğrafi İşaret Projeleri
Doç. Dr. Önder YAYLA |
Mutfak Sosyolojisi
Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ
|
Besin Üretiminde ve Saklamada Yeni Eğilimler
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN
|
|
|
22.00-22.45 |
Coğrafi İşaret Projeleri
Doç. Dr. Önder YAYLA |
Mutfak Sosyolojisi
Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ
|
Besin Üretiminde ve Saklamada Yeni Eğilimler
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN
|
|
|
23.00-23.45 |
Coğrafi İşaret Projeleri
Doç. Dr. Önder YAYLA |
Mutfak Sosyolojisi
Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ |
Besin Üretiminde ve Saklamada Yeni Eğilimler
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN
|
|
|
02.10.2023 Görüntülenme Sayısı: 141