GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

 

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ (TEZLİ/TEZSİZ)  HAFTALIK DERS PROGRAMI

 

 

 

TEZLİ YÜKSEK LİSANS

 

SAATLER

PAZARTESİ

SALI

ÇARŞAMBA

PERŞEMBE

CUMA

8.30-9.15

 

 

Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz

 

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN

 

Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik

 

 

Doç. Dr. Önder YAYLA

 

 

Besin Üretiminde ve Saklamada Yeni Eğilimler

 

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN

 

 

 

9.30-10.15

Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz

 

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN

Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik (Tezli)

 

Doç. Dr. Önder YAYLA

 

 

 

Besin Üretiminde ve Saklamada Yeni Eğilimler

 

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN

 

 

 

10.30-11.15

Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz

 

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN

Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik

 

Doç. Dr. Önder YAYLA

 

 

 

Besin Üretiminde ve Saklamada Yeni Eğilimler

 

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN

 

 

 

11.30-12.15

Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz

 

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN

Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi

 

Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

Mutfak Sosyolojisi

 

Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

 

 

 

 

13.15-14.00

 

Coğrafi İşaret Projeleri

 

Doç. Dr. Önder YAYLA

Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi

 

Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

Mutfak Sosyolojisi

 

 

Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

 

Uzmanlık Alan Dersi

 

(Tezli)

 

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN

 

14.15-15.00

Coğrafi İşaret Projeleri

 

Doç. Dr. Önder YAYLA

Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi

 

Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

Mutfak Sosyolojisi

 

 

Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

 

Uzmanlık Alan Dersi (Tezli)

 

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN

 

15.15-16.00

Coğrafi İşaret Projeleri

 

Doç. Dr. Önder YAYLA

Uzmanlık Alan Dersi (Tezli)

Prof. Dr. Saime KÜÇÜKKÖMÜRLER

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN

Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

Uzmanlık Alan Dersi (Tezli)

Prof. Dr. Saime KÜÇÜKKÖMÜRLER

Doç. Dr. Önder YAYLA

Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

 

Uzmanlık Alan Dersi (Tezli)

 

Doç. Dr. Önder YAYLA

 

16.15-17.00

 

Uzmanlık Alan Dersi (Tezli)

 

Prof. Dr. Saime KÜÇÜKKÖMÜRLER

Doç. Dr. Önder YAYLA

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN

Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

Uzmanlık Alan Dersi (Tezli)

 

Prof. Dr. Saime KÜÇÜKKÖMÜRLER

Doç. Dr. Önder YAYLA

Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

 

 

 

 

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS

 

 

 

18.00-18.45

Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik

 

Doç. Dr. Önder YAYLA

Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi

 

Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz

 

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN

 

Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz

 

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN

 

 

19.00:19.45

Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik

 

Doç. Dr. Önder YAYLA

Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi

 

Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz

 

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN

 

 

 

20.00-20.45

Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik

 

Doç. Dr. Önder YAYLA

Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi

 

Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz

 

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN

 

 

 

21.00-21.45

Coğrafi İşaret Projeleri

 

Doç. Dr. Önder YAYLA

Mutfak Sosyolojisi

 

Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

 

 

Besin Üretiminde ve Saklamada Yeni Eğilimler

 

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN

 

 

 

22.00-22.45

Coğrafi İşaret Projeleri

 

Doç. Dr. Önder YAYLA

Mutfak Sosyolojisi

 

Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

 

 

 

Besin Üretiminde ve Saklamada Yeni Eğilimler

 

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN

 

 

 

23.00-23.45

Coğrafi İşaret Projeleri

 

Doç. Dr. Önder YAYLA

Mutfak Sosyolojisi

 

Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

Besin Üretiminde ve Saklamada Yeni Eğilimler

 

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN

 

 

 

 

 

02.10.2023 Görüntülenme Sayısı: 141