OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 1. SINIF DERS PROGRAMI
Günler/Saat |
08:30-09:15 |
09:30-10:15 |
10:30-11:15 |
11:30-12:15 |
13:15-14.00 |
14:15-15:00 |
15:15-16.00 |
16.15-17:00 |
Pazartesi |
Beslenmenin Temel İlkeleri Arş. Gör. Dr. Merve ONUR Derslik:143 |
Sağlık Tedbirleri ve İlk Yardım Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN Toplantı salonu 1
|
|
|||||
Salı |
|
Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş Arş. Gör. Dr. Merve ONUR Derslik:143 |
||||||
Çarşamba |
|
Türk Dili 1 Öğr. Gör. Esra TUT Online |
Genel Ekonomi Doç. Dr. Nermin BAHŞİ Derslik:143 |
|
||||
Perşembe |
Dijital Okur Yazarlık Doç. Dr. Önder YAYLA Derslik:143 |
Turizme Giriş Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ Derslik:143 |
İngilizce I Doç. Dr. Önder YAYLA Derslik:143 |
|||||
Cuma |
Genel Muhasebe Öğr. Gör. Sultan EROL AYGÜN Derslik:143 |
|
Atatürk İlke ve İnkılap Tarihi Dr. Öğr. Üyesi Çağlar Tan Online |
|
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI...
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2. SINIF DERS PROGRAMI
Günler/Saat |
08:30-09:15 |
09:30-10:15 |
10:30-11:15 |
11:30-12:15 |
13:15-14.00 |
14:15-15:00 |
15:15-16.00 |
16.15-17:00 |
|||
Pazartesi |
Temel Mutfak Uygulamaları (1.Grup) Öğr. Gör. Şeyda YAYLA Toplantı salonu 1 |
Temel Mutfak Uygulamaları (2.Grup) Öğr. Gör. Şeyda YAYLA Toplantı salonu 1 |
|||||||||
Salı |
|
Baharat ve Kahve Kültürü Arş. Gör. Dr. Merve ONUR Derslik:143
|
|
||||||||
Çarşamba |
Yiyecek İçecek Yönetimi Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ Derslik: Toplantı salonu 2 |
|
Gıda Mikrobiyolojisi Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN Derslik:251 |
||||||||
Perşembe |
Mesleki İng I Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN Derslik: Toplantı salonu 2 |
Yönetim ve Organizasyon Doç. Dr. Önder YAYLA Derslik: Toplantı salonu 2
|
|
||||||||
Cuma |
Gastronomi Turizmi Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ Derslik: 251
|
Temel Sanat ve Estetik Bilgisi Öğr. Gör. Şeyda YAYLA Derslik: 251
|
Gastronomi Tarihi Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ Derslik: Toplantı salonu 1
|
Temel Sanat ve Estetik Bilgisi Öğr. Gör. Şeyda YAYLA Derslik: Toplantı salonu 1
|
Gıda Mikrobiyolojisi Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN Derslik: Toplantı salonu 1 |
||||||
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI...
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 3. SINIF DERS PROGRAMI
Günler/Saat |
08:30-09:15 |
09:30-10:15 |
10:30-11:15 |
11:30-12:15 |
13:15-14.00 |
14:15-15:00 |
15:15-16.00 |
16.15-17:00 |
||
Pazartesi |
|
|||||||||
Salı |
Gıda Muhafaza Teknikleri Arş. Gör. Dr. Merve ONUR Derslik:143 |
|
Hamur Ürünleri Öğr. Gör. Şeyda YAYLA Derslik: Toplantı salonu 2 |
|||||||
Çarşamba |
Gıda Coğrafyası Doç. Dr. Önder YAYLA Derslik:143
|
Mesleki İngilizce III Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN Derslik: Toplantı salonu 2 |
|
|||||||
Perşembe |
Servis Teknikleri Arş. Gör. Dr. Merve ONUR Derslik:251
|
Besin Kimyası Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN Derslik: 251 |
Servis Teknikleri Arş. Gör. Dr. Merve ONUR Derslik: Toplantı salonu 2 |
Turizm Pazarlaması Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ Derslik: Toplantı salonu 2
|
||||||
Cuma |
Mutfak Hizmetleri Uygulaması II Arş. Gör. Dr. Merve ONUR Derslik: Toplantı salonu 2
|
Meslek Etiği
Doç. Dr. Önder YAYLA Derslik: Toplantı salonu 2
|
|
|||||||
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI...
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 4. SINIF DERS PROGRAMI
Günler/Saat |
08:30-09:15 |
09:30-10:15 |
10:30-11:15 |
11:30-12:15 |
13:15-14.00 |
14:15-15:00 |
15:15-16.00 |
16.15-17:00 |
|||
Pazartesi |
Bilimsel Araştırma Yöntemleri Doç. Dr. Önder YAYLA Derslik: Toplantı salonu 2 |
Gastronomi Yazarlığı Arş. Gör. Dr. Merve ONUR Derslik: Toplantı salonu 2 |
Endüstriyel Mutfak ve Toplu Beslenme
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN Derslik: Toplantı salonu 2
|
||||||||
Salı |
Yöresel Mutfaklar Öğr. Gör. Şeyda YAYLA Derslik: Toplantı salonu 1 |
Miksoloji Doç. Dr. Önder YAYLA Derslik: Toplantı salonu 1 |
|
||||||||
Çarşamba |
Dünya Mutfak Uygulamaları (1.Grup) Öğr. Gör. Şeyda YAYLA Derslik: Toplantı salonu 1 |
Dünya Mutfak Uygulamaları (2. Grup) Öğr. Gör. Şeyda YAYLA Derslik: Toplantı salonu 1
Birey ve Lezzet Doç. Dr. Önder YAYLA Derslik: Toplantı salonu 1 |
Dünya Mutfak Uygulamaları (2. Grup) Öğr. Gör. Şeyda YAYLA Derslik: Toplantı salonu 1
|
||||||||
Perşembe |
Vejetaryen ve Diyet Mutfağı Ergin FİDAN Derslik: Toplantı salonu 1 |
Deneysel Pişirme Yöntemleri Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN Derslik: Toplantı salonu 1 |
|||||||||
Cuma |
|
Gastronomi Sosyolojisi Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ Derslik: Toplantı salonu 1 |
|
||||||||
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI...
29.09.2023 Görüntülenme Sayısı: 137