OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 1. SINIF DERS PROGRAMI

 

Günler/Saat

08:30-09:15

09:30-10:15

10:30-11:15

11:30-12:15

13:15-14.00

14:15-15:00

15:15-16.00

16.15-17:00

Pazartesi

Beslenmenin Temel İlkeleri

Arş. Gör. Dr. Merve ONUR

Derslik:143

Sağlık Tedbirleri ve İlk Yardım

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN

Toplantı salonu 1

 

 

 

Salı

 

Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş

Arş. Gör. Dr. Merve ONUR

Derslik:143

Çarşamba

 

Türk Dili 1

Öğr. Gör. Esra TUT

Online

Genel Ekonomi

Doç. Dr. Nermin BAHŞİ

Derslik:143

 

Perşembe

Dijital Okur Yazarlık

Doç. Dr. Önder YAYLA

Derslik:143

Turizme Giriş

Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

Derslik:143

İngilizce I

Doç. Dr. Önder YAYLA

Derslik:143

Cuma

Genel Muhasebe

Öğr. Gör. Sultan EROL AYGÜN

Derslik:143

 

 

Atatürk İlke ve İnkılap Tarihi

Dr. Öğr. Üyesi Çağlar Tan

Online

 

 

ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI...

 

 

 

 

 

 

 

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2. SINIF DERS PROGRAMI

 

Günler/Saat

08:30-09:15

09:30-10:15

10:30-11:15

11:30-12:15

13:15-14.00

14:15-15:00

15:15-16.00

16.15-17:00

Pazartesi

 

Temel Mutfak Uygulamaları (1.Grup)

Öğr. Gör. Şeyda YAYLA

Toplantı salonu 1

 

Temel Mutfak Uygulamaları (2.Grup)

Öğr. Gör. Şeyda YAYLA

Toplantı salonu 1

Salı

 

 

 

 

Baharat ve Kahve Kültürü

Arş. Gör. Dr. Merve ONUR

Derslik:143

 

 

 

Çarşamba

Yiyecek İçecek Yönetimi

Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

Derslik: Toplantı salonu 2

 

Gıda Mikrobiyolojisi

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN

Derslik:251

Perşembe

Mesleki İng I

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN

Derslik: Toplantı salonu 2

 

Yönetim ve Organizasyon

Doç. Dr. Önder YAYLA

Derslik: Toplantı salonu 2

 

 

Cuma

Gastronomi Turizmi

Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

Derslik: 251

 

Temel Sanat ve Estetik Bilgisi

Öğr. Gör. Şeyda YAYLA

Derslik: 251

 

 

Gastronomi Tarihi

Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

Derslik: Toplantı salonu 1

 

 

 

Temel Sanat ve Estetik Bilgisi

Öğr. Gör. Şeyda YAYLA

Derslik: Toplantı salonu 1

 

Gıda Mikrobiyolojisi

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN

Derslik: Toplantı salonu 1

 

ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI...

 

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 3. SINIF DERS PROGRAMI

 

Günler/Saat

08:30-09:15

09:30-10:15

10:30-11:15

11:30-12:15

13:15-14.00

14:15-15:00

15:15-16.00

16.15-17:00

Pazartesi

 

 

 

 

Salı

Gıda Muhafaza Teknikleri

Arş. Gör. Dr. Merve ONUR

Derslik:143

 

Hamur Ürünleri

Öğr. Gör. Şeyda YAYLA

Derslik: Toplantı salonu 2

Çarşamba

Gıda Coğrafyası

Doç. Dr. Önder YAYLA

Derslik:143

 

Mesleki İngilizce III

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN

Derslik: Toplantı salonu 2

 

Perşembe

Servis Teknikleri

Arş. Gör. Dr. Merve ONUR

Derslik:251

 

Besin Kimyası

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN

Derslik: 251

Servis Teknikleri

Arş. Gör. Dr. Merve ONUR

Derslik: Toplantı salonu 2

Turizm Pazarlaması

Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

Derslik: Toplantı salonu 2

 

Cuma

 

Mutfak Hizmetleri Uygulaması II

Arş. Gör. Dr. Merve ONUR

Derslik: Toplantı salonu 2

 

Meslek Etiği

 

Doç. Dr. Önder YAYLA

Derslik: Toplantı salonu 2

 

 

 

 

 

 

ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI...

 

 

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 4. SINIF DERS PROGRAMI

 

Günler/Saat

08:30-09:15

09:30-10:15

10:30-11:15

11:30-12:15

13:15-14.00

14:15-15:00

15:15-16.00

16.15-17:00

Pazartesi

Bilimsel Araştırma Yöntemleri

Doç. Dr. Önder YAYLA

Derslik: Toplantı salonu 2

Gastronomi Yazarlığı

Arş. Gör. Dr. Merve ONUR

Derslik: Toplantı salonu 2

Endüstriyel Mutfak ve Toplu Beslenme

 

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN

Derslik: Toplantı salonu 2

 

Salı

Yöresel Mutfaklar

Öğr. Gör. Şeyda YAYLA

Derslik: Toplantı salonu 1

Miksoloji

Doç. Dr. Önder YAYLA

Derslik: Toplantı salonu 1

 

Çarşamba

Dünya Mutfak Uygulamaları (1.Grup)

Öğr. Gör. Şeyda YAYLA

Derslik: Toplantı salonu 1

Dünya Mutfak Uygulamaları (2. Grup)

Öğr. Gör. Şeyda YAYLA

Derslik: Toplantı salonu 1

 

 

Birey ve Lezzet

Doç. Dr. Önder YAYLA

Derslik: Toplantı salonu 1

Dünya Mutfak Uygulamaları (2. Grup)

Öğr. Gör. Şeyda YAYLA

Derslik: Toplantı salonu 1

 

 

 

 

 

 

Perşembe

Vejetaryen ve Diyet Mutfağı

Ergin FİDAN

Derslik: Toplantı salonu 1

Deneysel Pişirme Yöntemleri

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN

Derslik: Toplantı salonu 1

Cuma

 

Gastronomi Sosyolojisi

Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

Derslik: Toplantı salonu 1

 

 

ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI...

 

 

29.09.2023 Görüntülenme Sayısı: 89