OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLERİ FAKÜLTESİ 2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 1. SINIF DERS PROGRAMI |
|||||||||||||||||
Gün Saat | 08:15 09:00 | 09:15 10:00 | 10:15 11:00 | 11:15 12:00 | 13:15 14:00 | 14:15 15:00 | 15:15 16:00 | 16:15 17:00 | |||||||||
Pazartesi | GMS116 Gıda Güvenliği Ve Hijyen Dr. Öğr. Üye. Mevhibe Terkuran 143 |
ATA102 Atatürk İlkeleri Ve İnkılap Tarihi II Dr. Öğr. Üy. Ferdi Akbaş 143 |
|||||||||||||||
Salı | TDL102 Türk Dili II Öğr. Gör. Esra Tut (Online) |
GMS110 İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı Doç. Dr. Önder Yayla 143 |
|||||||||||||||
Çarşamba | YDL102 İngilizce II Doç. Dr. Önder Yayla Toplantı Salonu 1 |
GMS106 Davranış Bilimleri Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez Toplantı Salonu 2 |
|||||||||||||||
Perşembe | GMS102 Genel İşletme Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez 143 |
GMS114 Yönetim Ve Organizasyon Doç. Dr. Önder Yayla 143 |
|||||||||||||||
Cuma | GMS104 Matematik Doç. Dr. Tahsin Özen 143 |
Beslenmenin Temel İlkeleri Öğr. Gör. Şeyda Yayla 143 |
|||||||||||||||
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 1., 2. 3. ve 4. Sınıf Ders Programlarının yazdırılabilir formuna ulaşmak için tıklayınız... | |||||||||||||||||
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ ve MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI... |
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLERİ FAKÜLTESİ 2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2. SINIF DERS PROGRAMI |
||||||||||||||||||
Gün Saat | 08:15 09:00 | 09:15 10:00 | 10:15 11:00 | 11:15 12:00 | 13:15 14:00 | 14:15 15:00 | 15:15 16:00 | 16:15 17:00 | ||||||||||
Pazartesi | İçecek Teknolojisi Dr. Öğr. Üye. Mevhibe Terkuran 143 |
Mesleki İng II Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN Toplantı Salonu 1 |
||||||||||||||||
Salı | GMS204 Türk Mutfak Kültürü Doç. Dr. Önder Yayla 143 |
GMS238 Sürdürülebilir Gastronomi Doç. Dr. Önder Yayla 143 |
GMS236 Kültürel Miras Yönetimi Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez 143 |
|||||||||||||||
Çarşamba | GMS206 Mutfak Hizmetleri Uygulaması I A Grubu Dr. Merve Onur 143 Büyük Mutfak |
GMS206 Mutfak Hizmetleri Uygulaması I B Grubu Dr. Merve Onur 143 Büyük Mutfak |
||||||||||||||||
Perşembe | GMS234 Gönüllülük Çalışmaları Doç. Dr. Önder Yayla 251 |
GMS240 Gıda Mevzuatı Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran Toplantı Salonu 1 |
||||||||||||||||
Cuma | GMS228 İnsan Kaynakları Yönetimi Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez 143 |
GMS202 Tatlı Ve Pasta Sanatı Ergin Fidan 143 |
||||||||||||||||
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 1., 2. 3. ve 4. Sınıf Ders Programlarının yazdırılabilir formuna ulaşmak için . | ||||||||||||||||||
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ ve MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI... |
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLERİ FAKÜLTESİ 2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 4. SINIF DERS PROGRAMI |
||||||||||||||||||
Gün Saat | 08:15 09:00 | 09:15 10:00 | 10:15 11:00 | 11:15 12:00 | 13:15 14:00 | 14:15 15:00 | 15:15 16:00 | 16:15 17:00 | ||||||||||
Pazartesi | GMS430 Yeşil Restorancılık Doç. Dr. Önder Yayla Toplantı Salonu 1 |
GMS408 Gastronomide Yeni Eğilimler Doç. Dr. Önder Yayla Toplantı Salonu 1 |
GMS408 Gastronomide Yeni Eğilimler Doç. Dr. Önder Yayla Toplantı Salonu 1 |
GMS404 Gastronomi Seminerleri Doç. Dr. Önder Yayla Konferans Salonu |
||||||||||||||
Salı | GMS412 Füzyon Mutfak Öğr. Gör. Şeyda Yayla Büyük Mutfak Toplantı Salonu 1 |
GMS414 Kore Mutfağı Öğr. Gör. Şeyda Yayla Büyük Mutfak Toplantı Salonu 1 |
||||||||||||||||
Çarşamba | GMS428 Yemek Kültür Ve Toplum Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez 251 |
GMS418 Yaratıcı Mutfak Uygulamaları Öğr. Gör. Şeyda Yayla K. Mutfak Toplantı Salonu 1 |
||||||||||||||||
Perşembe | GMS410 Gıda Formülasyonları Ve Duyusal Analiz Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran Toplantı Salonu 1 |
GMS426 Gıda Üretiminde Malzeme Bilgisi Ve Satın Alma / GMS434 Şarap Bilimi Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran 251 |
GMS424 Gastronomi Psikolojisi Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez 251 |
|||||||||||||||
Cuma | GMS402 Mezuniyet Projesi Prof. Dr. Saime Küçükkömürler Doç. Dr. Önder Yayla Öğr. Gör. Şeyda Yayla Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran Dr. Merve Onur |
GMS432 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Mekân Tasarımı Ve Konsept Doç. Dr. Önder Yayla Toplantı Salonu 2 |
GMS402 Mezuniyet Projesi Prof. Dr. Saime Küçükkömürler Doç. Dr. Önder Yayla Öğr. Gör. Şeyda Yayla Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran Dr. Merve Onur |
|||||||||||||||
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 1., 2. 3. ve 4. Sınıf Ders Programlarının yazdırılabilir formuna ulaşmak için | ||||||||||||||||||
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ ve MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI.... |
Güncelleme 03.03.2023 12:46:46
02.03.2023 Görüntülenme Sayısı: 80