OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 1. SINIF DERS PROGRAMI

 Gün Saat 08:15 09:00 09:15 10:00 10:15 11:00 11:15 12:00 13:15 14:00 14:15 15:00 15:15 16:00 16:15 17:00
Pazartesi GMS116 Gıda Güvenliği Ve Hijyen
Dr. Öğr. Üye. Mevhibe Terkuran
143
 
  ATA102 Atatürk İlkeleri Ve İnkılap Tarihi II
Dr. Öğr. Üy. Ferdi Akbaş
143
Salı

  TDL102 Türk Dili II
Öğr. Gör. Esra Tut
(Online)
  GMS110 İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı
Doç. Dr. Önder Yayla
143
   
Çarşamba
  YDL102 İngilizce II
Doç. Dr. Önder Yayla
Toplantı Salonu 1
    GMS106 Davranış Bilimleri
Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez
Toplantı Salonu 2  
Perşembe
  GMS102 Genel İşletme
Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez
143
     GMS114 Yönetim Ve Organizasyon
Doç. Dr. Önder Yayla
143
Cuma GMS104 Matematik
Doç. Dr. Tahsin Özen
143
 

Beslenmenin Temel İlkeleri

Öğr. Gör. Şeyda Yayla

143

     
 Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 1., 2. 3.  ve 4. Sınıf Ders Programlarının yazdırılabilir formuna ulaşmak için tıklayınız...
 ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ ve MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI...





OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2. SINIF DERS PROGRAMI

 Gün Saat 08:15 09:00 09:15 10:00 10:15 11:00 11:15 12:00 13:15 14:00 14:15 15:00 15:15 16:00 16:15 17:00
Pazartesi
  İçecek Teknolojisi
Dr. Öğr. Üye. Mevhibe Terkuran
143
  Mesleki İng II
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN
Toplantı Salonu 1
Salı GMS204 Türk Mutfak Kültürü
Doç. Dr. Önder Yayla
143
  GMS238 Sürdürülebilir Gastronomi
Doç. Dr. Önder Yayla
143
      GMS236 Kültürel Miras Yönetimi
Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez
143
Çarşamba GMS206 Mutfak Hizmetleri Uygulaması I A Grubu
Dr. Merve Onur
143 Büyük Mutfak
GMS206 Mutfak Hizmetleri Uygulaması I B Grubu
Dr. Merve Onur
143 Büyük Mutfak
Perşembe

  GMS234 Gönüllülük Çalışmaları
Doç. Dr. Önder Yayla
251
        GMS240 Gıda Mevzuatı
Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran
Toplantı Salonu 1
Cuma   GMS228 İnsan Kaynakları Yönetimi
Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez
143

   GMS202 Tatlı Ve Pasta Sanatı
Ergin Fidan
143
 Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 1., 2. 3.  ve 4. Sınıf Ders Programlarının yazdırılabilir formuna ulaşmak için .
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ ve MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI...





OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 3. SINIF DERS PROGRAMI

 Gün Saat 08:15 09:00 09:15 10:00 10:15 11:00 11:15 12:00 13:15 14:00 14:15 15:00 15:15 16:00 16:15 17:00
Pazartesi GMS332 Yaratıcılık
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
Toplantı Salonu 1
  GMS308 Tabak Tasarımı A Grubu
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
Toplantı Salonu 2
  GMS308 Tabak Tasarımı A Grubu
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
Toplantı Salonu 2
  GMS308 Tabak Tasarımı B Grubu
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
Toplantı Salonu 2
Salı GMS334 Yiyecek İçecek Pazarlaması
Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez
Toplantı Salonu 2
  GMS326 Ziyafet Yönetimi
Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez
Toplantı Salonu 2
  GMS326 Ziyafet Yönetimi
Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez
Toplantı Salonu 2
   
Çarşamba GMS328 Protokol Bilgisi Ve Görgü Kuralları
Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran
Toplantı Salonu 1


GMS324 Yemek Ve Medya
Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez
Toplantı Salonu 2
  GMS310 Menü Planlama Ve Maliyet Kontrolü
Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran
Toplantı Salonu 2
GMS310 Menü Planlama Ve Maliyet Kontrolü
Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran
Toplantı Salonu 2
  GMS312 Mesleki İngilizce IV
Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran
143
Perşembe GMS336 Pastacılık Ve Çikolata Yapım Teknikleri A Grubu
Ergin Fidan
Büyük Mutfak Toplantı Salonu 2
   GMS336 Pastacılık Ve Çikolata Yapım Teknikleri B Grubu
Ergin Fidan
Büyük Mutfak Toplantı Salonu 2
GMS302 Türk Mutfağı Uygulamaları
Dr. Merve Onur
Büyük Mutfak Toplantı Salonu 2
Cuma     GMS304 Dünya Mutfak Kültürü
Dr. Merve Onur
Toplantı Salonu 2
 
 Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 1., 2. 3.  ve 4. Sınıf Ders Programlarının yazdırılabilir formuna ulaşmak için 
 ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ ve MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI....





OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 4. SINIF DERS PROGRAMI

 Gün Saat 08:15 09:00 09:15 10:00 10:15 11:00 11:15 12:00 13:15 14:00 14:15 15:00 15:15 16:00 16:15 17:00
Pazartesi GMS430 Yeşil Restorancılık
Doç. Dr. Önder Yayla
Toplantı Salonu 1
  GMS408 Gastronomide Yeni Eğilimler
Doç. Dr. Önder Yayla
Toplantı Salonu 1
  GMS408 Gastronomide Yeni Eğilimler
Doç. Dr. Önder Yayla
Toplantı Salonu 1
  GMS404 Gastronomi Seminerleri
Doç. Dr. Önder Yayla
Konferans Salonu
Salı GMS412 Füzyon Mutfak
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
Büyük Mutfak Toplantı Salonu 1
  GMS414 Kore Mutfağı
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
Büyük Mutfak Toplantı Salonu 1
Çarşamba
  GMS428 Yemek Kültür Ve Toplum
Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez
251
GMS418 Yaratıcı Mutfak Uygulamaları
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
K. Mutfak Toplantı Salonu 1
Perşembe

 GMS410 Gıda Formülasyonları Ve Duyusal Analiz
Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran
Toplantı Salonu 1
GMS426 Gıda Üretiminde Malzeme Bilgisi Ve Satın Alma / GMS434 Şarap Bilimi
Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran
251
  GMS424 Gastronomi Psikolojisi
Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez
251
Cuma GMS402 Mezuniyet Projesi
Prof. Dr. Saime Küçükkömürler
Doç. Dr. Önder Yayla
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran
Dr. Merve Onur
  GMS432 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Mekân Tasarımı Ve Konsept
Doç. Dr. Önder Yayla
Toplantı Salonu 2
GMS402 Mezuniyet Projesi
Prof. Dr. Saime Küçükkömürler
Doç. Dr. Önder Yayla
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran
Dr. Merve Onur
 Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 1., 2. 3.  ve 4. Sınıf Ders Programlarının yazdırılabilir formuna ulaşmak için 
 ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ ve MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI....


Güncelleme 03.03.2023 12:46:46



02.03.2023 Görüntülenme Sayısı: 97