T.C.

OSMANÄ°YE KORKUT ATA ÜNÄ°VERSÄ°TESÄ° KADÄ°RLÄ° UYGULAMALI BÄ°LÄ°MLER FAKÜLTESÄ°

GASTRONOMÄ° VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2022-2023 GÜZ YARIYILI BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI

SINAV TARÄ°HÄ°

Sınav Saati

1.Sınıf

 

Sınav Saati

2.Sınıf

Sınav Saati

3. Sınıf

SINAV SAATÄ°

4.Sınıf

 

 

 

PAZARTESÄ°

23.01.2023

 

15: 00

(D:143)

 

Atatürk Ä°lkeleri Ve Ä°nkılap Tarihi

 

Dr. ÖÄŸr. Üyesi Ferdi AkbaÅŸ

11.00

(D:143)

Yönetim Ve Organizasyon

 

Doç. Dr. Önder Yayla

10.00

(D:143)

 

Gıda Coğrafyası

 

Doç. Dr. Önder Yayla

10.00

(D:143)

Deneysel PiÅŸirme Yön.

 

Dr. ÖÄŸr. Üyesi Mevhibe Terkuran

 

10.00

(D:143)

 

Genel Muhasebe

 

ÖÄŸr. Gör. Sultan Erol Aygün

12.00

(D:143)

 

 

 

 

Baharat Ve Kahve Kültürü

 

Prof. Dr. Saime Küçükkömürler

 

11.00

(BÜYÜK MUTFAK)

 

 

Mutfak Hizmetleri. Uygulaması II

 

Ergin FÄ°DAN

13.00

(D:143)

Birey ve Lezzet

 

Doç. Dr. Önder Yayla

 

SALI

24.01.2023

 

 

 

 

 

13.00

(D:143)

 

 

 

 

Türk Dili I

 

ÖÄŸr. Gör. Esra Tut

10.00

(D:143)

Temel Sanat ve Estetik

 

 

ÖÄŸr. Gör. Åžeyda Yayla

11.00

(D:143)

Mesleki Ä°ng III

 

 

Dr. ÖÄŸr. Üyesi Mevhibe Terkuran

 

 

11.00

(D:143)

 

 

 

 

Restoran Ä°ÅŸletmeciliÄŸi

 

 

Doç. Dr. Önder Yayla

10.00

(D:143)

Gastronomi ve mutfak Sanatlarına Giriş

 

Doç. Dr. Önder Yayla

13.00

(D:143)

 

Ä°letiÅŸim ve Ä°nsan iliÅŸkileri

 

 

Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral Üzülmez

12.00

(D:143)

 

 

 

 

 

Turizm Pazarlaması

 

Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral Üzülmez

12.00

(D:143)

 

 

 

 

 

Yenilebilir Yabani Otlar

 

 

Prof. Dr. Saime Küçükkömürler

 

 

 

 

 

ÇARÅžAMBA

25.01.2023

 

 

10.00

(D:143)

 

Ä°ngilizce I

 

Doç. Dr. Önder Yayla

 

12.00

(D:143)

Mesleki Ä°ng I

 

Dr. ÖÄŸr. Üyesi Mevhibe Terkuran

10.00

(D:143)

 

 

 

 

Meslek EtiÄŸi

 

 

ÖÄŸr. Gör. Åžeyda Yayla

13.00

 

Miksoloji

 

Doç. Dr. Önder Yayla

11.00

 

(D:143)

Dijital Okur Yazarlık

 

Doç. Dr. Önder Yayla

13.00

(D:143)

Kültür ve Turizm

 

Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral Üzülmez

 

13.00

(D:143)

Besin Kimyası

 

 

Dr. ÖÄŸr. Üyesi Mevhibe Terkuran

11.00

(D:143)

Bilimsel AraÅŸtırma Yöntemleri

 

Doç. Dr. Önder Yayla

 

PERÅžEMBE

 

26.01.2023

 

 

 

 

 

10.15

(D:143)

 

 

Genel Ekonomi

Doç. Dr. Nermin BahÅŸi

 

13.00

(BÜYÜK MUTFAK)

 

Temel Mutfak Uyg.

 

ÖÄŸr. Gör. Åžeyda Yayla

 

 

11.00

(D:143)

 

GiriÅŸimcilik

 

Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral Üzülmez

13.00

(BÜYÜK MUTFAK)

 

Dünya Mutfak Uygulamaları

 

 

ÖÄŸr. Gör. Åžeyda Yayla

11.00

(D:143)

 

Turizme GiriÅŸ

 

Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral Üzülmez

 

12.00

(D:143)

 

Yiyecek Ä°çecek Yönetimi

 

Dr. ÖÄŸr.

Üyesi Meral Üzülmez

13.00

(BÜYÜK MUTFAK)

Hamur Ürünleri

 

ÖÄŸr. Gör. Åžeyda Yayla

13.00-

(BÜYÜK MUTFAK)

 

 

Yöresel Mutfaklar

 

ÖÄŸr. Gör. Åžeyda Yayla

 

 

 

 

CUMA

27.01.2023

 

 

 

10.00

(D:143)

Beslenmenin Temel Ä°lkeleri

 

Prof. Dr. Saime Küçükkömürler

 

11.00

(D:143)

 

 

 

 

Gastronomi Tarihi

 

Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral Üzülmez

10.00

(D:143)

Gıda Muhafaza Teknikleri

 

Prof. Dr. Saime Küçükkömürler

12.00

(143)

Endüstriyel Mutfak ve Toplu Beslenme

Dr. ÖÄŸr. Üyesi Mevhibe Terkuran

10.00

(D:143)

Sağlık Tedbirleri ve İlk Yardım

 

Dr. ÖÄŸr. Üyesi Mevhibe Terkuran

12.00

(D:143)

Gastronomi Turizmi

 

Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral Üzülmez

11.00

(D:143)

Servis Teknikleri

 

Doç. Dr. Önder Yayla

 

12.00

(D:143)

 

Gastronomi Sosyolojisi

 

 

Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral Üzülmez

 

 

13.00

(D:143)

Gıda Mevzuatı

Dr. ÖÄŸr. Üyesi Mevhibe Terkuran

 

 

 

 

 

 

 

 

17.01.2023 Görüntülenme Sayısı: 89