T.C.
OSMANÄ°YE KORKUT ATA ÜNÄ°VERSÄ°TESÄ° KADÄ°RLÄ° UYGULAMALI BÄ°LÄ°MLER FAKÜLTESÄ°
GASTRONOMÄ° VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2022-2023 GÜZ YARIYILI BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI
SINAV TARÄ°HÄ° |
Sınav Saati |
1.Sınıf
|
Sınav Saati |
2.Sınıf |
Sınav Saati |
3. Sınıf |
SINAV SAATÄ° |
4.Sınıf |
PAZARTESÄ° 23.01.2023
|
15: 00 (D:143)
|
Atatürk Ä°lkeleri Ve Ä°nkılap Tarihi
Dr. ÖÄŸr. Üyesi Ferdi AkbaÅŸ |
11.00 (D:143) |
Yönetim Ve Organizasyon
Doç. Dr. Önder Yayla |
10.00 (D:143)
|
Gıda Coğrafyası
Doç. Dr. Önder Yayla |
10.00 (D:143) |
Deneysel PiÅŸirme Yön.
Dr. ÖÄŸr. Üyesi Mevhibe Terkuran
|
10.00 (D:143)
|
Genel Muhasebe
ÖÄŸr. Gör. Sultan Erol Aygün |
12.00 (D:143)
|
Baharat Ve Kahve Kültürü
Prof. Dr. Saime Küçükkömürler
|
11.00 (BÜYÜK MUTFAK)
|
Mutfak Hizmetleri. Uygulaması II
Ergin FÄ°DAN |
13.00 (D:143) |
Birey ve Lezzet
Doç. Dr. Önder Yayla |
|
SALI 24.01.2023
|
13.00 (D:143)
|
Türk Dili I
ÖÄŸr. Gör. Esra Tut |
10.00 (D:143) |
Temel Sanat ve Estetik
ÖÄŸr. Gör. Åžeyda Yayla |
11.00 (D:143) |
Mesleki Ä°ng III
Dr. ÖÄŸr. Üyesi Mevhibe Terkuran
|
11.00 (D:143)
|
Restoran Ä°ÅŸletmeciliÄŸi
Doç. Dr. Önder Yayla |
10.00 (D:143) |
Gastronomi ve mutfak Sanatlarına Giriş
Doç. Dr. Önder Yayla |
13.00 (D:143)
|
Ä°letiÅŸim ve Ä°nsan iliÅŸkileri
Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral Üzülmez |
12.00 (D:143)
|
Turizm Pazarlaması
Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral Üzülmez |
12.00 (D:143)
|
Yenilebilir Yabani Otlar
Prof. Dr. Saime Küçükkömürler |
|
ÇARÅžAMBA 25.01.2023
|
10.00 (D:143)
|
Ä°ngilizce I
Doç. Dr. Önder Yayla
|
12.00 (D:143) |
Mesleki Ä°ng I
Dr. ÖÄŸr. Üyesi Mevhibe Terkuran |
10.00 (D:143)
|
Meslek EtiÄŸi
ÖÄŸr. Gör. Åžeyda Yayla |
13.00
|
Miksoloji
Doç. Dr. Önder Yayla |
11.00
(D:143) |
Dijital Okur Yazarlık
Doç. Dr. Önder Yayla |
13.00 (D:143) |
Kültür ve Turizm
Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral Üzülmez
|
13.00 (D:143) |
Besin Kimyası
Dr. ÖÄŸr. Üyesi Mevhibe Terkuran |
11.00 (D:143) |
Bilimsel AraÅŸtırma Yöntemleri
Doç. Dr. Önder Yayla |
|
PERÅžEMBE
26.01.2023
|
10.15 (D:143)
|
Genel Ekonomi Doç. Dr. Nermin BahÅŸi |
13.00 (BÜYÜK MUTFAK) |
Temel Mutfak Uyg.
ÖÄŸr. Gör. Åžeyda Yayla |
11.00 (D:143) |
GiriÅŸimcilik
Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral Üzülmez |
13.00 (BÜYÜK MUTFAK)
|
Dünya Mutfak Uygulamaları
ÖÄŸr. Gör. Åžeyda Yayla |
11.00 (D:143)
|
Turizme GiriÅŸ
Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral Üzülmez
|
12.00 (D:143)
|
Yiyecek Ä°çecek Yönetimi
Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral Üzülmez |
13.00 (BÜYÜK MUTFAK) |
Hamur Ürünleri
ÖÄŸr. Gör. Åžeyda Yayla |
13.00- (BÜYÜK MUTFAK)
|
Yöresel Mutfaklar
ÖÄŸr. Gör. Åžeyda Yayla
|
|
CUMA 27.01.2023
|
10.00 (D:143) |
Beslenmenin Temel Ä°lkeleri
Prof. Dr. Saime Küçükkömürler
|
11.00 (D:143)
|
Gastronomi Tarihi
Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral Üzülmez |
10.00 (D:143) |
Gıda Muhafaza Teknikleri
Prof. Dr. Saime Küçükkömürler |
12.00 (143) |
Endüstriyel Mutfak ve Toplu Beslenme
Dr. ÖÄŸr. Üyesi Mevhibe Terkuran |
10.00 (D:143) |
Sağlık Tedbirleri ve İlk Yardım
Dr. ÖÄŸr. Üyesi Mevhibe Terkuran |
12.00 (D:143) |
Gastronomi Turizmi
Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral Üzülmez |
11.00 (D:143) |
Servis Teknikleri
Doç. Dr. Önder Yayla |
12.00 (D:143)
|
Gastronomi Sosyolojisi
Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral Üzülmez |
|
|
|
13.00 (D:143) |
Gıda Mevzuatı Dr. ÖÄŸr. Üyesi Mevhibe Terkuran |
|
|
|
|
17.01.2023 Görüntülenme Sayısı: 89