GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI
Aday Öğrenci
Öğretim Üyeleri
Mezunlar
Ne Nerede?
İletişim
English
Hakkımızda
Hakkımızda
Bölüm Hakkında
Bölüm Başkanı Mesajı
Misyon ve Vizyon
Temel Değerler
Politikalar
Sayısal Bilgiler
İletişim
Yönetim
Yönetim
Bölüm Başkanı
Bölüm Başkan Yardımcısı
Bölüm Kurulu
Akademik Bölüm Kurulu
Bölüm Komisyonları
Bölüm Koordinatörleri
İdari Birimler
Önceki Bölüm Başkanları
Lisans
Lisans
Öğrenci Bilgi Sistemi
Bologna Bilgi Sistemi
Akademik Takvim
Uyum Programı
Akademik Görüşme Gün ve Saatleri
Akademik Danışmanlar
Ders Programı
Staj-Uygulama
Ders Listesi
Ders İçerikleri
Çift Anadal Programı (ÇAP)
Yandal Programı
Burs ve Kredi
Yatay ve Dikey Geçiş
Kısmi Zamanlı Öğrenci
Öğrenci Konseyi
Öğrenci Kulüpleri
Öğrenci Memnuniyet Anketi
Mezuniyet Bilgi Sistemi ve Mezun Görüşleri
Öğrenci Uygulama Rapor Formu
Lisansüstü
Lisansüstü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı
Öğretim Üyeleri
Öğrenci Bilgi Sistemi
Bologna Sistemi
Akademik Takvim
Akademik Görüşme Gün ve Saatleri
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezsiz Yüksek Lisans Ders Programı
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezli Yüksek Lisans Programı Ders Listesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezsiz Yüksek Lisans Ders Listesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezli Yüksek Lisans Programı Ders İçerikleri
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezsiz Yüksek Lisans Programı Ders İçerikleri
Burs ve Kredi
Yatay Geçiş
Kısmi Zamanlı Öğrenci
Öğrenci Kulüpleri
Öğrenci Memnuniyet Anketi
Mezuniyet Bilgi Sistemi ve Mezun Görüşleri
Kalite
Kalite
Kalite Komisyonu
Kalite Politikası
Organizasyon Şeması
Paydaşlarımız
Formlar/Dilekçeler
Stratejik Plan
Öz Değerlendirme
Kalite El Kitabı
Yönetmelikler
Yönergeler
Araştırma
Araştırma
Araştırma Politikası
Bilimsel Yayınlar
Ullusal Projeler
Uluslararası Projeler
Ödüller
Toplumsal Katkı
Uluslararası
Uluslararası
Erasmus Değişim Program
Mevlana Değişim Programı
Farabi Değişim Programı
Ortaklık ve İlişkiler
Uluslararası Öğrenci
Uluslararası İlişkiler Birimi
Aday Öğrenci
Aday Öğrenci
Üniversite Tanıtım
Fakülte Tanıtım
Bölüm Tanıtım
Bölüm Tanıtım Videosu
Personel
e-OKÜ
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
EBYS Destek Sistemi
Bologna Bilgi Sistemi
Telefon rehberi
AFAD Bilgilendirme
Akademik Arşiv Sistemi
Akademik Bilgi Sistemi
Öğrenci Bilgi Sistemi
Uzaktan Eğitim Platformu
International Relations
International Students
Dokuman Bankası
Kütüphane Hesabım
Personel E-Posta Sistemi
Öğrenci E-Posta Sistemi
Yemekhane Rezervasyon
Bilişim Destek Sistemi
Engelli Öğrenciler Danışma ve Koordinasyon Birimi
Bilgi Edinme
Enerji Verimliliği Bilgilendirme
Ek Ders Otomasyonu
OKÜ Bulut
OKÜ Hesabım
Web Sitesi Yönetim Paneli
Duyurular
Üniversitemiz
Duyurular
2024-2025 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ (TEZLİ/TEZSİZ) VİZE SINAVI PROGRAMI
04.11.2024 - 01.06.2026
2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Vize Sınavı Programı
04.11.2024 - 01.10.2026
2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ders Programı
09.09.2024 - 27.09.2026
2024-2025 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ (TEZLİ/TEZSİZ) HAFTALIK DERS PROGRAMI
12.09.2024 - 16.09.2026
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Başvuru Takvimi
26.08.2024 - 26.08.2024
2023-2024 Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezli/Tezsiz Yüksek Lisans Bütünleme Sınav Takvimi
16.07.2024 - 13.10.2027
2023-2024 BAHAR YARIYILI GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI TEZLİ/TEZSİZ YÜKSEK LİSANS FİNAL SINAV PROGRAMI
28.06.2024 - 29.07.2028
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI
09.07.2024 - 09.07.2027
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ FİNAL SINAV TAKVİMİ
24.06.2024 - 24.06.2026
2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı (NÖ) Final Sınav Takvimi
24.06.2024 - 30.06.2026
2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı (NÖ) 1. Sınıf Ara Sınav Takvimi
29.04.2024 - 28.10.2031
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ (TEZLİ/TEZSİZ) HAFTALIK DERS PROGRAMI
01.03.2024 - 04.12.2028
GÜNCEL.. 2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI GASTRONOMİ VE MUTFK SANATLARI BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI
01.03.2024 - 06.09.2029
2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Tezli/Tezsiz I. Dönem Final Sınav Programı
22.01.2024 - 08.02.2027
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2023-2024 GÜZ YARIYILI BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI
01.02.2024 - 01.02.2027
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAV PROGRAMI
11.01.2024 - 27.05.2027
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ VİZE SINAV PROGRAMI
20.11.2023 - 16.02.2027
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ (TEZLİ/TEZSİZ) HAFTALIK DERS PROGRAMI
02.10.2023 - 17.07.2024
KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLERİ FAKÜLTESİ 2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI
29.09.2023 - 06.03.2024
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI MEZUNİYET SINAV PROGRAMI
06.09.2023 - 18.06.2026
2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARINA BAŞVURU VE KONTENJAN İLANI
19.07.2023 - 21.07.2026
2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA BAŞVURU VE KONTENJAN İLANI
19.07.2023 - 24.02.2026
2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA BAŞVURU VE KONTENJAN İLANI
19.07.2023 - 24.02.2026
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI 2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI
12.07.2023 - 11.07.2024
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2022-2023 BAHAR YARIYILI FİNAL SINAV PROGRAMI
16.06.2023 - 19.06.2026
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2022-2023 BAHAR YARIYILI VİZE SINAV PROGRAMI
19.04.2023 - 25.10.2027
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2022-2023 BAHAR YARIYILI DERS PROGRAMI
02.03.2023 - 26.12.2025
GÜNCEL ..GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2022-2023 GÜZ YARIYILI BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI
17.01.2023 - 29.01.2025
GÜNCEL ! GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2022-2023 GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAV PROGRAMI
19.12.2022 - 19.06.2024
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2022-2023 GÜZ DÖNEMİ MAZERET SINAV PROGRAMI
22.11.2022 - 21.02.2024
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2022-2023 GÜZ DÖNEMİ VİZE SINAV PROGRAMI
31.10.2022 - 25.01.2024
Öğretim Üyesi İlanı (Ekim 2022)
10.10.2022 - 06.07.2023
AZAMİ SÜRELERİNİ DOLDURAN FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİLERİNE EK SINAV HAKKI
26.09.2022 - 13.07.2023
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2022-2023 Güz Dönemi Ders Programı
11.09.2022 - 16.03.2024
Ders Muafiyet İşlemleri
13.09.2022 - 12.03.2025
Ders Kayıtları
14.09.2022 - 12.06.2025
Öğrenci Numarası ile E-Posta Adresi Alma ve Microsoft Teams Platformuna Giriş
15.09.2022 - 12.03.2024
Hakkımızda
Hakkımızda
Bölüm Hakkında
Bölüm Başkanı Mesajı
Misyon ve Vizyon
Temel Değerler
Politikalar
Sayısal Bilgiler
İletişim
Yönetim
Yönetim
Bölüm Başkanı
Bölüm Başkan Yardımcısı
Bölüm Kurulu
Akademik Bölüm Kurulu
Bölüm Komisyonları
Bölüm Koordinatörleri
İdari Birimler
Önceki Bölüm Başkanları
Lisans
Lisans
Öğrenci Bilgi Sistemi
Bologna Bilgi Sistemi
Akademik Takvim
Uyum Programı
Akademik Görüşme Gün ve Saatleri
Akademik Danışmanlar
Ders Programı
Staj-Uygulama
Ders Listesi
Ders İçerikleri
Çift Anadal Programı (ÇAP)
Yandal Programı
Burs ve Kredi
Yatay ve Dikey Geçiş
Kısmi Zamanlı Öğrenci
Öğrenci Konseyi
Öğrenci Kulüpleri
Öğrenci Memnuniyet Anketi
Mezuniyet Bilgi Sistemi ve Mezun Görüşleri
Öğrenci Uygulama Rapor Formu
Lisansüstü
Lisansüstü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı
Öğretim Üyeleri
Öğrenci Bilgi Sistemi
Bologna Sistemi
Akademik Takvim
Akademik Görüşme Gün ve Saatleri
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezsiz Yüksek Lisans Ders Programı
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezli Yüksek Lisans Programı Ders Listesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezsiz Yüksek Lisans Ders Listesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezli Yüksek Lisans Programı Ders İçerikleri
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezsiz Yüksek Lisans Programı Ders İçerikleri
Burs ve Kredi
Yatay Geçiş
Kısmi Zamanlı Öğrenci
Öğrenci Kulüpleri
Öğrenci Memnuniyet Anketi
Mezuniyet Bilgi Sistemi ve Mezun Görüşleri
Kalite
Kalite
Kalite Komisyonu
Kalite Politikası
Organizasyon Şeması
Paydaşlarımız
Formlar/Dilekçeler
Stratejik Plan
Öz Değerlendirme
Kalite El Kitabı
Yönetmelikler
Yönergeler
Araştırma
Araştırma
Araştırma Politikası
Bilimsel Yayınlar
Ullusal Projeler
Uluslararası Projeler
Ödüller
Toplumsal Katkı
Uluslararası
Uluslararası
Erasmus Değişim Program
Mevlana Değişim Programı
Farabi Değişim Programı
Ortaklık ve İlişkiler
Uluslararası Öğrenci
Uluslararası İlişkiler Birimi
Aday Öğrenci
Aday Öğrenci
Üniversite Tanıtım
Fakülte Tanıtım
Bölüm Tanıtım
Bölüm Tanıtım Videosu
Personel
e-OKÜ
Öğretim Üyeleri
Mezunlar
Ne Nerede?
İletişim
English
Aday Öğrenci
Koyu Tema
DEDE KORKUT'A SOR
Dede Korkut'a Sor
Kapat
Sitemizde, 6698 sayılı kanun kapsamında kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi için
tıklayınız.
Tamam