5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü dolayısıyla
Ekleme Tarihi :01.05.2023 00:24 Güncelleme Tarihi: 01.05.2023 00:00 Görüntüleme Sayısı :1002

Üniversitemiz Kadın Platformu Koordinatörlüğü tarafından 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü dolayısıyla "Teoriden Pratiğe Toplumsal Cinsiyet Eşitliğine Duyarlı Üniversite" konulu çevrimiçi söyleşi gerçekleştirildi. 

Üniversitemiz Kadın Platformu Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Tekin Babuç'un moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşide konuşmacı olarak Atılım Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Damla Songur katıldı. 

Söyleşide Atılım Üniversitesi' nin kampüste cinsiyet eşitliğinin geliştirilmesine yönelik gerçekleştirdiği bilimsel araştırmaların sonuçları, şiddetsiz kampüs çalışmaları çerçevesinde oluşturulan danışmanlık, güçlendirme ve bilgilendirme odaklı bir birim olan Öğrenci Danışma Merkezi'nin faaliyetleri ve toplumsal cinsiyet eşitliğine duyarlı üniversite oluşumu için hedefler ve yol haritası konuları ele alındı.

Söyleşi üniversitemiz Kadın Platformu Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Tekin Babuç'un, Atılım Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Damla Songur’a teşekkür etmesi ile sona erdi.

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema