11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü
Ekleme Tarihi :22.10.2024 18:00 Güncelleme Tarihi: 22.10.2024 18:00 Görüntüleme Sayısı :9

11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü dolayısıyla Üniversitemiz Sosyal Hizmet Kulübü ve Kadın Platformu Koordinatörlüğü işbirliği ile "Çocuk Hakları Bağlamında Çocuk Hizmetleri" konulu webinar gerçekleştirildi. Webinar kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda  Uzman Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Dr. Merve KOÇ BESNEK tarafından çocuk hakları ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde Çocuk Hizmetleri alanında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verildi. Etkinliğin moderatörlüğünü yapan Doç. Dr. Zeynep TEKİN BABUÇ çocukların korunmasına yönelik kamusal hizmetlerin her geçen gün gelişmesinin çocuğun yüksek yararı ilkesinin hayata geçirilmesi açısından sevindirici olduğunu dile getirdi. Etkinlik sonunda Doç. Dr. TEKİN BABUÇ bu önemli güne katkı sağlayan Dr. Merve KOÇ BESNEK'e ve tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti.

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema