11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü
Ekleme Tarihi :11.10.2024 22:56 Güncelleme Tarihi: 13.10.2024 19:58 Görüntüleme Sayısı :26

11 Ekim Dünya Kız Çocukları günü vesilesiyle Osmaniye Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Osmaniye Adliyesi Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürlüğü işbirliği ile kırsal alanda yaşayan kız çocuklarımıza yönelik Üniversite tanıtım etkinliği gerçekleştirildi. Üniversitemiz Kadın Platformu Koordinatörlüğü'nün organize ettiği etkinlikte kız öğrenciler Üniversite kütüphanesi, Hemşirelik ve Ebelik bölümü laboratuvarı ve Biyoloji bölümü laboratuvarlarını gezdiler. Etkinlik Gençlik Merkezi önünde yapılan afiş boyama etkinliği ile tamamlandı. Üniversitemiz Kadın Platformu Koordinatörü Doç. Dr. Zeynep TEKİN BABUÇ etkinlikte emeği geçen tüm paydaş kurumlara teşekkür ederek, 2012'de Birleşmiş Milletler tarafından Dünya Kız Çocukları ilan edilen bu önemli günde kız çocuklarının cinsiyetlerinden ötürü maruz kaldığı şiddet ve eşitsizlik konusuna dikkat çekmenin öneminden bahsetti.

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema