Ekleme Tarihi :09.11.2022 12:08 Güncelleme Tarihi: 09.11.2022 12:08 Görüntüleme Sayısı :268

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Akademik ve İdari personeline yönelik hizmet içi eğitim kapsamında 04 Kasım 2022 Cuma günü 10.00’da Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Oğuzhan ÇOLAKKADIOĞLU tarafından “Toplam Kalite Yönetimi” konulu eğitim verildi.

Eğitimde, “Kalite Kavramı”, “Kaliteyle İlgili Kavramlar”, “Kalitenin Bileşenleri”, “Kalitenin Tarihçesi”, “Türkiye’de Kalitenin Tarihi”, “Kaliteye Ulaşmada Gerekli Aşamalar”, “Kaliteyi Etkileyen Faktörler”, “Kalite Maliyetleri”, “Hizmet Kalitesi ve Müşterinin Kalite Algısı” ve “Kalite Yönetim Sistemi” konu başlıklarında bilgiler verildi. Katılımcılardan gelen soruların da yanıtlandığı eğitim yaklaşık 60 dakika sürmüştür.

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema