Meslek Yüksekokulu Web Sayfaları Menü, Alt Menü ve İçerikleri
Ekleme Tarihi :17.09.2022 17:57 Güncelleme Tarihi: 17.09.2022 17:57 Görüntüleme Sayısı :258

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Kalite KoordinatörlüÄŸü “EriÅŸebilir OKÜ” temasıyla Üniversitemiz web sayfası menü içeriklerinin oluÅŸturulması ve güncel bilgilerin yüklenmesi konusunda Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan DAYANGAÇ baÅŸkanlığında Bahçe, Düziçi ve Kadirli Meslek Yüksekokulları ile ilk toplantısını Rektörlük toplantı salonunda 13 Eylül 2022 Salı günü saat 10.30’da gerçekleÅŸtirdi.

Toplantıya Bahçe Meslek Yüksekokul Müdürü Dr. ÖÄŸr. Üye. Ahmet KARDAÅžLAR, Yüksekokul Web Sorumlusu ÖÄŸr. Gör. Servet KÖNÄ°, Düziçi Meslek Yüksekokul Müdürü Dr. ÖÄŸr. Üye. Selim Serhan YILDIZ, Yüksekokul Web Sorumlusu ÖÄŸr. Gör. Ferhat Fatih ÖZGÜR, Kadirli Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Mustafa SEVÄ°NDÄ°K, Yüksekokul Web Sorumlusu ÖÄŸr. Gör. Nihat KAYA ve Bilgi Ä°ÅŸlem Daire BaÅŸkanlığında görevli mühendis Åžerife KELEÅž katıldı.

Kalite KoordinatörlüÄŸü tarafından oluÅŸturulan “Fakültemiz”, “Yönetim”, “ÖÄŸrenci”, “Kalite”, “AraÅŸtırma”, “Uluslararası” ve “Aday ÖÄŸrenci” menüleri ve bu menülerin alt menülerinin içeriklerinin Meslek Yüksekokullarımızda oluÅŸturulmaya baÅŸlandığı ve çalışmaların devam ettiÄŸi görüldü. Menü ve alt menülerinin içeriklerindeki eksikliklerin nasıl giderilebileceÄŸi hakkında görüÅŸ alışveriÅŸinde bulunuldu. Meslek Yüksekokullarımızın duyuru, haber, accordion, pop-up sekmelerini aktif olarak kullandıkları görüldü. Bir sonraki toplantıda eksikliklerin tamamlanması, iyileÅŸtirmelere devam edilmesi kararlaÅŸtırıldı. Yaklaşık 150 dakika süren toplantıda müdürlerimizden ve web koordinatörlerimizden gelen sorulara cevaplar verildi, öneriler dinlendi ve sonrasında toplantı sonlandırıldı.


Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema