Liderlik, Yönetim ve Kalite İç Değerlendirme Alt Komisyonu Toplantısı
- Üniversitemiz
- Haberler
- Liderlik, Yönetim ve Kalite İç Değerlendirme A...
Ekleme Tarihi :28.04.2024 10:55
Güncelleme Tarihi: 28.04.2024 10:55
Görüntüleme Sayısı :356
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Liderlik, Yönetişim ve Kalite İç Değerlendirme Komisyonu, Kalite İç Değerlendirme konusunda Üniversitemiz 2023 yılını değerlendirmek ve iyileştirmeleri görüşmek üzere Komisyon Başkanı Prof. Dr. Banu TANRIÖVER başkanlığında 19 Mart 2024 Salı günü saat 13.00’da İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü toplantı salonunda bir araya geldi.
|
Toplantıda liderlik ve kalite, misyon ve stratejik amaçlar, yönetim sistemleri, paydaş katılımı ile uluslararasılaşma konusunda Üniversitemizin faaliyetleri, çalışmaları ve yapılabilecek iyileştirmeler görüşüldü. Toplantıda 2023 yılı kurum iç değerlendirme raporu hazırlandı. Raporda bahsedilen hususlar ve önerilere ilişkin gelişmelerin ve izleme faaliyetlerine ilişkin önerilerin bir sonraki toplantıda ele alınmasına karar verilmiş ve gelecek toplantının 2024 yılı Haziran ayı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanmıştır. Katılımcılardan gelen soruların yanıtlandığı, dilek ve önerilerin alındığı toplantı yaklaşık 240 dakika sürmüştür. |
Kalite
Kalite Politikası Organizasyon Şeması Akademik Bir. ve Kal. Koor. (Formlar/Dilekçeler) Bilimsel Araş. Proje Birimi (Formlar/Dilekçeler) Bilgi İşlem Daire Başkanlığı (Formlar/Dilekçeler) Dış İlişkiler Birimi (Formlar/Dilekçeler) Genel Sekreterlik (Formlar/Dilekçeler) Hukuk Müşavirliği (Formlar/Dilekçeler) İdari ve Mali İşler D.B. (Formlar/Dilekçeler) Kütüphane ve Dok. D.B. (Formlar/Dilekçeler) Lisansüstü Eğt. Ens. (Formları/Dilekçeleri) Öğrenci İşleri D.B. (Formlar/Dilekçeler) Personel Daire Başkanlığı (Formlar/Dilekçeler) Sağlık, Kültür ve Spor D.B. (Formlar/Dilekçeler) Yapı İşleri ve. T.D.B. (Formlar/Dilekçeler)Akreditasyon
Eğitimler
Sitemizde, 6698 sayılı kanun kapsamında kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.