Öğrencilerimiz ORAKAF23 'de
Ekleme Tarihi :02.01.2024 09:31 Güncelleme Tarihi: 02.01.2024 09:31 Görüntüleme Sayısı :472
Üniversitemizin paydaşı olduğu Orta Anadolu Kariyer Fuarı (ORAKAF 23), bu yıl “Yetenek Her Yerde” temasıyla gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda düzenlenen, üniversitemizin de paydaşı olduğu ORAKAF 23, bu yıl Erciyes Üniversitesi ev sahipliğinde yoğun ilgiyle gerçekleştirildi. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe, OKÜ Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (OKÜ-KAGEM) Müdürü Doç. Dr. Adnan Bozdoğan, Öğr. Gör. M. Savaş Yılmaz ve çok sayıda öğrencimiz katıldı.

Türkiye’nin çeşitli illerinden 19 üniversitenin katkılarıyla gerçekleştirilen fuarda, iş arama ve mülakat becerilerini geliştirmeye yönelik eğitimler, iş dünyasıyla iletişim kurmaya olanak veren platformlar, firmalarla iş ve staj görüşmeleri, kariyer geliştirme odağında düzenlenen konferanslar ve çeşitli çalışmalar etkinlik programında yer aldı.
Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema