Üniversite Sanayi İşbirliği Koordinatörlüğü Sanayi-Akademik Proje Destekleri Bilgilendirme Etkinliği
Ekleme Tarihi :30.11.2022 15:31 Güncelleme Tarihi: 30.11.2022 15:31 Görüntüleme Sayısı :633

Üniversite Sanayi Ä°ÅŸbirliÄŸi KoordinatörlüÄŸü Sanayi-Akademik Proje Destekleri Bilgilendirme EtkinliÄŸi programı yapılmıştır. Programa Kadirli Sosyal ve BeÅŸeri Bilimler Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. M. Hamil NAZÄ°K, Fen Bilimleri Enstitü Müdürü ve Üniversite Sanayi Ä°ÅŸbirliÄŸi Koordinatörü Sayın Doç. Dr. Bülent YANIKTEPE, Kadirli Ticaret Odası BaÅŸkanı Sayın Mehmethan YÜKSEL, Kadirli OSB Müdürü, KOSGEB, TÜBÄ°TAK ve DOÄžAKA temsilcilerinin yanı sıra fakülte akademik ve idari personeli ve öÄŸrencileri de katılım göstermiÅŸtir. Bilgilendirme etkinliÄŸinde üniversite sanayi iÅŸbirliÄŸi süreci içerisinde KOSGEB, TÜBÄ°TAK ve DOÄžAKA programlarından kimlerin ve nasıl faydalanacağı ele alınmıştır.  TÜBÄ°TAK programları konusunda Dr. ÖÄŸr. Üyesi Muhammed ORDU ve Dr. ÖÄŸr. Üyesi Hacer Ä°ÇEN ; DOÄžAKA konusunda ÖÄŸr. Gör. Nihat KAYA ; KOSGEB programları konusunda ise KOSGEB uzmanı Alper YÜCEL fakültemiz personeli ve öÄŸrencilerine bilgiler vermiÅŸtir. Program sonunda verilen bilgiler ışığında sorulara cevaplar verilmiÅŸtir.

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema