Öğretim Üyemiz Dr. Hüseyin Hilmi ALADAĞ\'dan TÜBİTAK Proje Başarısı
Ekleme Tarihi :28.09.2021 00:00 Güncelleme Tarihi: 28.09.2021 12:05 Görüntüleme Sayısı :184

Üniversitemiz Kadirli Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi akademisyenlerimizden Dr. Hüseyin Hilmi ALADAĞ' ın ; “Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu TÜBİTAK, Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı'nca yürütülmekte olan 2219 Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Burs Programı kapsamında ABD New York COLUMBIA UNIVERSITY’DE alanında önemli akademisyenler ile yürüteceği projesi başarılı bulunarak desteklenmeye hak kazanmıştır”.

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema