Tezsiz Yüksek Lisans Öğrencilerimizin Tanışma Etkinliği
Ekleme Tarihi :15.06.2022 09:09 Güncelleme Tarihi: 15.06.2022 00:00 Görüntüleme Sayısı :861

2021- 2022 Eğitim-Öğretim yılı kapsamında Fakültemiz Biyoloji Anabilim Dalı Tezsiz Yüksek Lisans programı öğrencilerinin düzenlediği tanışma etkinliği Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan DAYANGAÇ ve Dekanımız Prof. Dr. Filiz ÖZBAŞ GERÇEKER’in de katılımlarıyla gerçekleşti.

Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüsniye SAĞLIKER, dekan yardımcılarımız Doç. Dr. Şenay ATAM, Dr. Öğr. Üyesi Nuh KORKMAZ ile bölüm öğretim elamanları Prof. Dr. Abdullah Mart, Doç. Dr. Menderes ÇENET, Öğr. Gör. Ömer LEKESİZ, Arş. Gör. Kağan VERYER’in katıldığı program öğrencilerle sohbet ortamında ikramlar ve fotoğraf çekimiyle son buldu.

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema