OKÜ Kültür ve Edebiyat Kulübü Çona Nurdağ İlkokulu ve Ortaokulu'nu Ziyaret Etti
Ekleme Tarihi :30.01.2024 10:13 Güncelleme Tarihi: 25.12.2023 00:00 Görüntüleme Sayısı :340
OKÜ Kültür ve Edebiyat Kulübü üyeleri, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nün organize ettiÄŸi sosyal sorumluluk etkinliÄŸi çerçevesinde, Çona NurdaÄŸ Ä°lkokulu ve Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Ä°nsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet DemirtaÅŸ'ın koordinasyonunda gerçekleÅŸen etkinlikte, öÄŸrencilerimiz, Çona NurdaÄŸ Ä°lkokulu ve Ortaokulu öÄŸrencileriyle renkli oyunlar düzenleyerek, çocukların eÄŸlenceli vakit geçirmelerini saÄŸladı.

Dekan Prof. Dr. Ahmet DemirtaÅŸ, etkinliÄŸin öÄŸrencilerin sosyal sorumluluk bilincini geliÅŸtirmelerine ve küçük yaÅŸta olan öÄŸrencilere unutulmaz bir gün yaÅŸatmalarına olanak tanıdığını belirtti. Ayrıca, öÄŸrencileri topluma duyarlı bireyler olarak yetiÅŸtirmeyi ve kültürel etkileÅŸimi artırmayı amaçladıklarını vurguladı.
Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema