OKÜ, Çukurova Erasmus Staj Konsorsiyumu kapsamında Ziyaretçisini Ağırladı
Ekleme Tarihi :24.01.2022 14:18 Güncelleme Tarihi: 24.01.2022 14:18 Görüntüleme Sayısı :1106

Üniversitemizin 2014 yılından bu yana oratğı olduğu Erasmus+ Çukurovamed Staj Konsorsiyum  kapsamında  İspanya'nın Malaga  şehrinde bulunan The Workshop şirketinin yetkilisi İş Analisti Altuğ Tekin 17-19  Ocak 2022 tarihleri arasında Üniversitemiz personel ve öğrencilerine seminer vermek üzere ziyarette bulundu.

Bu ziyaret esnasında; Agile Proje Yönetim süreçleri hakkında güncel teknik ve metotlar üzerinde durulmuş olup,  detaylı bilgi paylaşımı yapıldı.

Dış İlişkiler Birimi toplnatı salonunda gerçekleştirilen seminere, OMYO,  Bilgisayar Mühendisliği vee İİBF fakültesinden çok sayıda öğrenci ve personel katıldı. Seminer karşılıklı bilgi alışverişi paylaşılarak son buldu.

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema