Erasmus+ ÇukurovaMed Konsorsiyum projesi kapsamında OKÜ 2018-2019 akademik yılı içerisinde 2.ziyaretçisini ağırladı
Ekleme Tarihi :06.12.2019 11:13 Güncelleme Tarihi: 01.01.1970 03:00 Görüntüleme Sayısı :1469

Erasmus+ Çukurovamed Ders verme hareketliliği kapsamında Üniversitemizde bulunan Litvanya Yüksek İstişare Kurulu Üyesi, Litvanya European Humanities University Öğretim Üyesi Doç. Dr. Jolanta Bieliauskaite, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’ü makamında ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Yüksek İstişare Kurulu Üyesi, Litvanya European Humanities University Öğretim Üyesi Doç. Dr. Jolanta Bieliauskaite ile Erasmus+ anlaşması imzaladı.

İmzalanan ikili anlaşmayla, karşılıklı akademisyen, personel ve öğrenci değişimi ile ortak projelerin yürütülmesi amaçlandığını belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, konuğu Litvanya European Humanities University Öğretim Üyesi Doç. Dr. Jolanta Bieliauskaite’ye teşekkür etti.

Ziyarette Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Susran Erkan Eroğlu da hazır bulundu.

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema