Macaristan/ University of Nyíregyháza\' dan Üniversitemize Ziyaret
Ekleme Tarihi :11.09.2019 00:00 Güncelleme Tarihi: 11.09.2019 08:22 Görüntüleme Sayısı :895

Erasmus+ kapsamında Macaristan University of Nyíregyháza Biyoloji Bölümü'nden Dr. Judit Csabai ve Dr. Zsolt Hörcsik Üniversitemizde bir dizi ziyarette bulundu.

Konuklar ilk ziyaretlerini yeni bilimsel projeler ve yeni makaleler hakkında görüşmeler yapmak için Üniversitemiz Fen ve Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü’ne gerçekleştirdi. Burada Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüsniye Aka Sağlıker ile gerçekleşen ikili görüşmeler sonrasında Üniversitemiz Dış İlişkiler Birimi Koordinatörü Prof. Dr. Susran Erkan Eroğlu’nu ziyaret edip görüş alışverişinde bulundu.

Daha sonra Üniversitemiz FEF Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüsniye Aka Sağlıker öncülüğünde Macaristan University of Nyíregyháza Biyoloji Bölümü'nden gelen Dr. Judit Csabai ve Dr. Zsolt Hörcsik, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’ü makamında ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, konuklarına Üniversitemiz hakkında bilgiler verdikten sonra nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

 

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema