2023-2024 EÄŸitim-ÖÄŸretim BAHAR Yarıyılı Vize Sınav Takvimi ekte verilmiÅŸtir. Buna göre;

Girecek olduÄŸunuz sınav saatinden en az 10 dakika önce belirtilen sınav salonlarından birisinde bulunmanız gerekmektedir.

Sınav baÅŸlama saatinden ilk 15 dakikadan sonra öÄŸrenci sınav salonuna alınmayacaktır.

Sınav saatinden itibaren ilk 15 dakika, sınav salonundan çıkmak yasaktır.

Sınav esnasında öÄŸrencilerin öÄŸrenci kimlik kartı/belgesi sırasının üzerinde bulunması gerekmektedir.

Sınav esnasında telefonların, kapalı konumda ya çanta içinde, çanta yoksa sıra üzerinde ters çevrilmiÅŸ vaziyette durması gerekmektedir. Sınav esnasında telefonu açık olan, telefonu çalan öÄŸrencilere kopya muamelesi yapılacaktır.

Sınav salonlarında gözetmenin belirttiÄŸi hususlara dikkat edilmesi gerekmektedir.

Sınav esnasında, sınav kurallarına uymayan öÄŸrencilere gerekli iÅŸlemler yapılacaktır.

Sınav esnasında kopya teÅŸebbüsünde bulunduÄŸu/ kopya çektiÄŸi tespit edilen öÄŸrenciler için gerekli hukuki süreç baÅŸlatılacaktır. (Bunun için yönetmelik/yönerge gibi mevzuatı okumanız sizin faydanıza olacaktır)

Girecek olduÄŸunuz dersin sınav salonları (ÖrneÄŸin; B209/B203/B108) ÅŸeklinde tabloda belirtilmektedir. Sınıf kapasiteleri sınav takviminde belirtilmektedir. Dersin öÄŸretim elemanı derslikte girecek öÄŸrenci sayılarını genel öÄŸrenci sayısına göre ortalama olarak belirleyecektir. Kapasitesinden fazla öÄŸrenci bulunursa gözetmen diÄŸer sınıflara aktarabilir. ÖÄŸrencilerin buna dikkat etmeleri gerekmektedir.

Kur’an Okuma ve Tecvid (I – III – V- VII) dersi sınavları yüz yüze yapıldığı için dersin hocasının belirlediÄŸi tarihler final sınav tarihi olarak dikkate alınacaktır.

Bazı derslerde dersin hocası dersliklere göre öÄŸrenci listesi ayarlamaktadır. ÖÄŸrencilerin sınıf giriÅŸ kapısı ve bina giriÅŸindeki ilan tablosunu takip etmeleri faydalı olacaktır.

Sınav takvimine ulaÅŸmak için buraya tıklayınız.

 

NOT: Ä°lk paylaşılan sınav takviminde yanlışlıkla  1. sınıfın bazı derslerinin sınavlarının online olacağı yazmaktaydı. VÄ°ZE SINAVLARININ TÜMÜ YÜZYÜZE OLACAKTIR.


30.04.2024 Görüntülenme Sayısı: 272