Değerli öğrencilerimiz;
Üniversitemiz 2023-2024 akademik takvimine göre ikinci dönem öğrenci ders kayıtları, 4-8 Mart tarihleri arasında yapılacaktır. Milli Eğitim Bakanlığı, ikinci dönem "Öğretmenlik Uygulaması II" dersini alacakların isimlerinin sisteme girilmesi için son tarih olarak 1 Mart’ı belirlemişti. Bu nedenle fakülte olarak deprem bölgesinde olduğumuzu ve üniversitemiz akademik takvimine göre ders kayıtlarının 4-8 Mart arasında gerçekleşeceğini bildirmek suretiyle ek süre talep ettik. Bizim ve bizim gibi üniversitelerin bu durumunu dikkate alan MEB, ikinci dönem "Öğretmenlik Uygulaması II" dersini alacakların isimlerinin sisteme girilmesi için son tarihi 8 Mart’a erteledi.
"ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI II" DERSİNİ SEÇENLERİN TAM LİSTESİNİ 8 MART’TAN ÖNCE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NE GÖNDERMEMİZ GEREKECEĞİ İÇİN BU DERSİ SEÇECEK OLANLARIN “EN GEÇ 7 MART’TA” DERS KAYITLARINI YAPMIŞ OLMALARI GEREKECEKTİR. AKSİ TAKDİRDE SİSTEM KAPANACAĞI İÇİN BU DERSİ ALAMAYABİLECEKLERDİR. BU KONUDA HASSAS DAVRANMANIZ SİZİN FAYDANIZA OLACAKTIR.
Hayırlı günler dileriz. Dekanlık

02.03.2024 Görüntülenme Sayısı: 159