MİSYONUMUZ

1- Öğrencilere uluslararası ilişkiler alanında geniş bir bilgi ve anlayış kazandırmak.

2- Öğrencilere analitik düşünme, araştırma ve eleştirel değerlendirme becerileri sağlamak.

3- Küresel sorunları anlama, çözme ve küresel olayları takip etme becerilerini geliştirmek.

4- Öğrencilere diplomatik, iletişim ve müzakere becerilerini geliştirerek uluslararası ilişkilerin pratiğini anlamalarını sağlamak.

5- Kültürel farkındalık, çok kültürlülük ve küresel perspektif kazandırmak.

6- Öğrencileri uluslararası ilişkiler alanında liderlik ve etik değerlerle donatmak.

VİZYONUMUZ

1Uluslararası ilişkiler alanında öncü bir eğitim sunmak ve disiplinin gelişimine katkıda bulunmak.

2- Öğrencileri küresel düşünme ve uluslararası işbirliği konusunda yetkin bireyler olarak yetiştirmek.

3- Uluslararası ilişkilerde araştırma ve inovasyonun öncülüğünü yapmak.

4- Mezunlarımızı uluslararası ilişkiler alanında başarılı kariyerlere yönlendirmek.

5- İnsan hakları, sürdürülebilir kalkınma ve barış gibi küresel değerlerin yayılmasına katkıda bulunmak.

Görüntülenme Sayısı: 62