Rektörümüz OKÜ Stadyumu Tadilat Çalışmalarını Yerinde İnceledi
Ekleme Tarihi :19.01.2024 17:28 Güncelleme Tarihi: 19.01.2024 17:28 Görüntüleme Sayısı :801

Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, Üniversitemiz Yapı Ä°ÅŸleri ve Teknik Daire BaÅŸkanlığı tarafından koordine edilen OKÜ Stadyumu iyileÅŸtirme ve tadilat çalışmalarını yerinde inceledi.

Üniversitemiz bünyesinde birçok etkinliÄŸe ve spor faaliyetlerine ev sahipliÄŸi yapan OKÜ Stadyumu’nun tadilat ve yenileme çalışmaları devam ediyor. Üniversitemiz Yapı Ä°ÅŸleri ve Teknik Daire BaÅŸkanlığı koordinasyonunda devam edem çalışmalar kapsamında stadyumun tesis bölümleri ve koltukları yenilenerek daha modern bir görünüme kavuÅŸması planlanıyor.

Tadilat, bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmaların güncel durumu hakkında detaylı bilgi alan Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, OKÜ Stadyumu’nun üniversitemiz ve ÅŸehrimiz açısından önemine vurgu yaptı. Üniversite olarak, birçok etkinliÄŸe ve spor faaliyetine ev sahipliÄŸi yaparak kültürel ve sosyal geliÅŸime katkı saÄŸladıklarını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, "Planladığımız doÄŸrultuda devam eden tadilat ve iyileÅŸtirme çalışmaları sayesinde, OKÜ Stadyumu daha modern bir görünüme kavuÅŸacak ve birçok etkinlik ve faaliyete daha fazla katkı sunabilecek. Çalışmalara emek veren OKÜ Yapı Ä°ÅŸleri ve Teknik Daire BaÅŸkanlığı çalışanları baÅŸta olmak üzere tüm paydaÅŸlara kolaylıklar diliyorum." dedi.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema