Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Takırtaş ve T3 Vakfı Osmaniye İl Sorumlusu Kubat’tan Rektörümüze Ziyaret
Ekleme Tarihi :16.01.2024 15:44 Güncelleme Tarihi: 16.01.2024 15:44 Görüntüleme Sayısı :554
Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Cafer Takırtaş ve Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı Osmaniye İl Sorumlusu Hatice Kubat, Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun’u ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette, iş birliği ve teknolojik gelişim konuları ele alındı. Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sanayi ve teknoloji, üniversitelerin stratejik iş birlikleri açısından son derece önemlidir. Bu tür ziyaretler, bilgi ve deneyim paylaşımını artıracaktır. İlerleyen süreçte, iş birliği ve ortak projelerle Osmaniye'nin sanayi ve teknoloji alanındaki potansiyelini daha da güçlendireceğimize inanıyorum" dedi.
e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema