Rektörümüz OKÜ Basın Halkla İlişkiler Birimi Çalışanlarının ‘’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’’nü Kutladı
Ekleme Tarihi :10.01.2024 18:15 Güncelleme Tarihi: 10.01.2024 18:15 Görüntüleme Sayısı :487

Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle üniversitemiz Basın Halkla İlişkiler Birimi çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, OKÜ Basın Halkla İlişkiler Biriminin hem yerel hem de ulusal ölçekte medya kuruluşları ile etkili bir iletişim sağlayarak üniversitemiz ile kamuoyu arasında sağlam bir bağ kurulmasına katkı sunduğunu ve üniversitemizin tanıtımında önemli pay sahibi olduğunu ifade etti ve birim çalışanlarına başarılar diledi.

Üniversitemiz Basın Halkla İlişkiler Birimi çalışanları da kutlama ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun’a teşekkür etti.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema