Rektörümüz Osmaniye’nin Kurtuluşunun 102. Yıl Dönümü Kapsamında Düzenlenen Resepsiyon ve Konser Programına Katıldı
Ekleme Tarihi :08.01.2024 11:36 Güncelleme Tarihi: 08.01.2024 11:36 Görüntüleme Sayısı :461

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Osmaniye ValiliÄŸi öncülüÄŸünde, Osmaniye Belediyesi tarafından Osmaniye'nin düÅŸman iÅŸgalinden kurtuluÅŸunun 102. yıl dönümü onuruna düzenlenen KurtuluÅŸ Resepsiyonu ve Osmaniye Musiki DerneÄŸi Belediye Korosu’nun konser programına katıldı.

Cebelibereket Kültür Merkezi’nde düzenlenen Resepsiyona; Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun’un yanı sıra Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, 12’nci Komando Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı TuÄŸgeneral Ahmet Burak Yürüten, Belediye BaÅŸkanı Kadir Kara, kamu kurum ve kuruluÅŸları il müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluÅŸları temsilcileri, ÅŸehit ve gazi dernekleri temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Resepsiyonun ardından Osmaniye Musiki DerneÄŸi Belediye Korosu sahne aldı. Koro, birbirinden güzel eserlerden oluÅŸan repertuarını seslendirerek, konuklara musiki ziyafeti sundu.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema