OKÜ’nün Paydaşı Olduğu ‘’ORAKAF 23’’ Başarıyla Gerçekleştirildi
Ekleme Tarihi :26.12.2023 22:37 Güncelleme Tarihi: 26.12.2023 22:37 Görüntüleme Sayısı :448

Üniversitemizin paydaşı olduÄŸu Orta Anadolu Kariyer Fuarı (ORAKAF 23), bu yıl “Yetenek Her Yerde” temasıyla gerçekleÅŸtirildi.

CumhurbaÅŸkanlığı Ä°nsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda düzenlenen, üniversitemizin de paydaşı olduÄŸu ORAKAF 23, bu yıl Erciyes Üniversitesi ev sahipliÄŸinde yoÄŸun ilgiyle gerçekleÅŸtirildi. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleÅŸtirilen etkinliÄŸe, OKÜ Kariyer GeliÅŸtirme Uygulama ve AraÅŸtırma Merkezi (OKÜ-KAGEM) Müdürü Doç. Dr. Adnan BozdoÄŸan, ÖÄŸr. Gör. M. SavaÅŸ Yılmaz ve çok sayıda öÄŸrencimiz katıldı.

Türkiye’nin çeÅŸitli illerinden 19 üniversitenin katkılarıyla gerçekleÅŸtirilen fuarda, iÅŸ arama ve mülakat becerilerini geliÅŸtirmeye yönelik eÄŸitimler, iÅŸ dünyasıyla iletiÅŸim kurmaya olanak veren platformlar, firmalarla iÅŸ ve staj görüÅŸmeleri, kariyer geliÅŸtirme odağında düzenlenen konferanslar ve çeÅŸitli çalışmalar etkinlik programında yer aldı.

Gençlerin kariyerlerine yeni kapılar açma fırsatı sunan ve “Yetenek Her Yerde” temasıyla tüm gençlere birer yetenek oldukları mesajı veren etkinliÄŸe, çeÅŸitli bölgelerden çok sayıda öÄŸrencinin katılım gösterdiÄŸi gözlemdi. Fuarda, üniversitemizi temsilen KAGEM tarafından kurulan OKÜ standı da gençler tarafından yoÄŸun ilgi gördü.

ORAKAF 23 hakkında görüÅŸlerini dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, etkinliÄŸin önemine deÄŸinerek, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi olarak Orta Anadolu Kariyer Fuarı’nda yer almaktan ve böylesi kapsamlı bir kariyer fuarına katkı sunmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. ORAKAF 23’ün düzenlenmesine katkı saÄŸlayan tüm kurum ve kuruluÅŸlara teÅŸekkür eden Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, ‘’Gençlerimizin potansiyellerini keÅŸfetmeleri, kariyerlerini ÅŸekillendirmeleri, bilgi ve becerilerini geliÅŸtirmeleri açısından çok önemli bir etkinlik gerçekleÅŸti. OKÜ olarak, bu fuar vesilesiyle gençlerimizin geleceklerine, kariyer tercihi süreçlerine katkı sunmanın mutluluÄŸunu yaşıyoruz.’’ dedi.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema