OKÜ’de Üniversite Tercih Danışmanlığı Başladı
Ekleme Tarihi :31.07.2023 09:38 Güncelleme Tarihi: 31.07.2023 09:38 Görüntüleme Sayısı :563

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) tarafından, aday öÄŸrencilere üniversite tercih döneminde rehberlik etme ve karar verme süreçlerini kolaylaÅŸtırmak amacıyla düzenlenen Üniversite Tercih RehberliÄŸi, 27 Temmuz – 08 AÄŸustos 2023 tarihleri arasında gerçekleÅŸtirilecek.

Üniversite tercihi yapacak aday öÄŸrenciler, OKÜ Psikolojik Danışma ve Rehberlik Birimi tarafından düzenlenen Üniversite Tercih RehberliÄŸi 2023 programından hem yüz yüze hem de online olarak destek alabilecekler. OKÜ öÄŸretim üyeleri ve alanında uzman danışmanlar tarafından sunulan üniversite tercihi rehberliÄŸi ve kariyer danışmanlığı hizmetinden yararlanmak isteyen tüm aday öÄŸrenciler, aÅŸağıdaki iletiÅŸim adreslerinden randevu oluÅŸturabilirler.

Telefon: 0 328 827 13 35
E-posta: pdr@osmaniye.edu.tr
Microsoft Teams: pdr@korkutata.edu.tr

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema