Üniversitemiz Rektörü Bütçe Görüşmeleri Kapsamında Ankara’da
Ekleme Tarihi :13.06.2023 16:09 Güncelleme Tarihi: 13.06.2023 16:09 Görüntüleme Sayısı :1102

Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, üniversitemizin bütçe görüşmelerini gerçekleştirmek üzere T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığına ziyarette bulundu.

Üniversitemizde yürütülmekte olan çalışmalar hakkında T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığını ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, detaylı bilgilendirmede bulunduktan sonra T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığına destekleri ve misafirperverlikleri dolayısıyla teşekkür etti.

Ziyarette Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’a Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Coşkun Özalp, Genel Sekreterimiz Recep Şen ile Strateji Geliştirme Daire Başkanı Müzeyyen Akça ve Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı İnci Makal eşlik etti.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema