Üniversitemiz Öğretim Üyesinin Projesine TÜBİTAK'tan Destek
Ekleme Tarihi :24.05.2023 20:40 Güncelleme Tarihi: 24.05.2023 20:40 Görüntüleme Sayısı :917

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Harita MühendisliÄŸi Bölümü ÖÄŸretim Üyesi Doç. Dr. Nuri ERDEM'in projesi TÜBÄ°TAK tarafından desteklenmeye deÄŸer görüldü.

ÖÄŸretim Üyesi Doç. Dr. Nuri ERDEM’in yürütücü olarak TÜBÄ°TAK-BÄ°DEB 2237-A Bilimsel EÄŸitim Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında sunduÄŸu “Deprem Verilerine Dayalı Bilimsel Yayın Hazırlama EÄŸitimi” baÅŸlıklı projesi TÜBÄ°TAK tarafından desteklenmeye uygun görüldü.

Proje ile katılımcıların deprem konusunda çalışmalar yapmasını teÅŸvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve bilimsel geliÅŸmelerine katkıda bulunmak amacıyla akademik çalışmalarında deprem verilerinin kullanımı, deprem haritaları üzerindeki özel iÅŸaretlerin anlamı, harita ölçüm ve çizim aÅŸamaları, kullanılan bilgisayar programlarının ve ölçü aletlerinin tanıtımı amaçlanmaktadır.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema