Rektörümüz, Dede Korkut İlkokulunda Gerçekleşen Programa Katıldı
Ekleme Tarihi :13.03.2023 16:04 Güncelleme Tarihi: 13.03.2023 16:04 Görüntüleme Sayısı :802
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, yaÅŸanılan deprem felaketi sonrası  eÄŸitim-öÄŸretime yeniden baÅŸlayan Dede Korkut Ä°lkokulunda düzenlenen programa katıldı. 

Programa Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun’un yanı sıra Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz,  Garnizon Komutanı Topçu Albay Hakan KocabaÅŸ, Osmaniye Belediye BaÅŸkanı Kadir Kara, Cumhuriyet BaÅŸsavcısı Uygur Kaan Arısoy, Ä°l Jandarma Komutanı Jandarma Albay Can Altundarak, Ä°l Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk OkumuÅŸ, Ä°l Milli EÄŸitim Müdürü Aydın Albak da katıldı.

Derslikleri gezen üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun ve ilimiz protokol üyeleri burada yeniden eÄŸitim-öÄŸretime baÅŸlayan öÄŸrencilerle sohbet ederek,  öÄŸretmen ve öÄŸrencilere geçmiÅŸ olsun dileklerini iletti. 

Daha sonra Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun ve diÄŸer protokol üyeleri öÄŸretmenler odasında okul idarecileri ve öÄŸretmenlerle bir araya geldi. Burada, depremde hayatını kaybeden öÄŸretmen, öÄŸrenci ve tüm vatandaÅŸlar için Kur’an-ı Kerim okunup dua edildi.
e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema