Rektörümüz, Yağlı Tohumlar Araştırma Enstitüsü Müdürü Dr. Engin Gönen’i Ziyaret Etti
Ekleme Tarihi :27.01.2023 16:55 Güncelleme Tarihi: 27.01.2023 16:55 Görüntüleme Sayısı :1040

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, bir süre önce görevine başlayan Yağlı Tohumlar Araştırma Enstitüsü Müdürü Dr. Engin Gönen’e iade-i ziyarette bulundu.

Yağlı Tohumlar Araştırma Enstitüsü Müdürü Dr. Engin Gönen, yapılan çalışmalar hakkında Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun’a bilgi verdi.

Yağlı Tohumlar Araştırma Enstitüsü Müdürü Dr. Engin Gönen, Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun’a nazik ziyareti dolayısıyla teşekkür etti.

Ziyarette Yağlı Tohumlar Araştırma Enstitüsü Müdür Yardımcısı Onur Tenekeci de hazır bulundu.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema