Spor Bilimleri Kulübünden Spor Bilimleri Söyleşisi
Ekleme Tarihi :15.12.2022 00:41 Güncelleme Tarihi: 15.12.2022 00:41 Görüntüleme Sayısı :868

Üniversitemiz kulüplerinden Spor Bilimleri Kulübü tarafından Spor Bilimleri SöyleÅŸisi düzenlendi.

Düzenlenen söyleÅŸiye Sportif Tesisler ve Faaliyetlerden sorumlu Rektör Danışmanı Beden EÄŸitimi ve Spor Bölümü ÖÄŸretim Üyesi Doç. Dr. Servet Reyhan, Spor YöneticiliÄŸi Bölüm BaÅŸkanı Dr. ÖÄŸretim Üyesi ŞıhMehmet YiÄŸit, Dr. ÖÄŸr. Üyesi Hikmet Turkay ve  çok sayıda Beden EÄŸitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öÄŸrencileri katıldı. 

SöyleÅŸi öncesinde motivasyon video gösterimi gerçekleÅŸtirildi. Daha sonra açılış konuÅŸmalarını Spor Bilimleri Kulübü BaÅŸkanı BESYO 2. Sınıf öÄŸrencisi Ebrar Çifci ile BaÅŸkan Yardımcısı Tolga Koçer gerçekleÅŸtirdi. 

Spor Bilimleri Kulübü BaÅŸkanı BESYO 2. Sınıf öÄŸrencisi Ebrar Çifci, Spor Bilimleri Kulübü’nün kurulma amaçlarından ve kulübün ileriye dönük faaliyetlerinden bahsederek arkadaÅŸlarından destek istedi. 

Açılış konuÅŸmalarının ardından Spor YöneticiliÄŸi Bölüm BaÅŸkanı Dr. ÖÄŸretim Üyesi ŞıhMehmet YiÄŸit, Spor Bilimleri SöyleÅŸisini gerçekleÅŸtirdi. SöyleÅŸide Beden EÄŸitimi ÖÄŸretmenliÄŸi'nin önemine dikkat çeken Dr. ÖÄŸretim Üyesi ŞıhMehmet YiÄŸit, “Spor Bilimleri Kulübü ile yapacağımız birçok faaliyeti sadece dört duvar arasında deÄŸil dışarda da gerçekleÅŸtirerek amacımıza ulaÅŸmak istiyoruz.” dedi.

SöyleÅŸi öÄŸrencilerin sorularının yanıtlanması ile sona erdi.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema