Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun Kadirli Yerleşkesinde İncelemelerde Bulundu
Ekleme Tarihi :23.11.2022 14:28 Güncelleme Tarihi: 23.11.2022 14:28 Görüntüleme Sayısı :762

Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, Kadirli Ä°lçesinde üniversitemiz Kadirli Sosyal ve BeÅŸeri Bilimler Fakültesi, Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi ve Kadirli Meslek Yüksekokulu’nda devam eden altyapı çalışmalarını inceleyerek,  eÄŸitim-öÄŸretim faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, ziyarette  “ÖÄŸrencilerimize nitelikli ve çağın gerektirdiÄŸi eÄŸitimi vermenin yanında onlara sosyal, kültürel ve sportif anlamda hayatlarını sürdürebilecekleri bir kampüs inÅŸa etmek için çalışıyoruz.” diye konuÅŸtu.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema