Üniversitemiz Yerleşkesinde Çiçek Dikimi Gerçekleştirildi
Ekleme Tarihi :03.11.2022 19:20 Güncelleme Tarihi: 03.11.2022 19:20 Görüntüleme Sayısı :1017
Üniversitemiz Karacaoğlan Yerleşkesinde yeşil alanları artırmak, öğrencilerde doğa bilincini aşılamak  ve toplumsal duyarlılık oluşturmak  amacıyla sümbül ve nergis dikimi gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü 2. Sınıf öğrencileri Gönüllülük Çalışmaları Dersi kapsamında dersin öğretim üyesi Doç. Dr. Oğuzhan Çolakkadıoğlu öncülüğünde üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Binası önündeki yeşil alanda sümbül ve nergis dikimi gerçekleştirdi.

Rektörlüğümüz destekleri ile yapılan sümbül ve nergis dikimi faaliyetine  katılan üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, öğrenciler ile birlikte sümbül ve nergis soğanlarının dikimini gerçekleştirdi.

Etkinlik kapsamında 2 bin sümbül ve 500 nergis soğanı toprakla buluşturuldu.
e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema