Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğrencimizden Gururlandıran Başarı
Ekleme Tarihi :27.10.2022 15:47 Güncelleme Tarihi: 27.10.2022 15:47 Görüntüleme Sayısı :749

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Selahattin Elbaş Gençler A Avrupa Şampiyonası’nda şampiyon oldu.

20-23 Ekim 2022 tarihlerinde Yunanistan Kozani şehrinde yapılan Avrupa Kuraş Ümitler, Gençler, Büyükler ve Takımlar Kuraş şampiyonasına katılan Türk Kuraş Milli Takımı başarılı sonuçlar elde etti.
Şampiyonada üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Selahattin Elbaş Gençler A Avrupa Şampiyonasında 81 kg’da şampiyon olarak, İstiklal Marşı’mız eşliğinde şanlı al bayrağımızı göndere çektirerek üniversitemizi, şehrimizi ve ülkemizi gururlandırdı.

Gençler A Avrupa Şampiyonasında 81 kg’da şampiyon olan üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Selahattin Elbaş’ı makamında kabul eden Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, plaket takdim ederek şampiyon Selahattin Albaş’ı tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema