Üniversitemiz Senatosu Kadirli'de Toplandı
Ekleme Tarihi :09.06.2022 09:57 Güncelleme Tarihi: 09.06.2022 09:57 Görüntüleme Sayısı :1125

Üniversitemiz Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi ve Mutfak  Sanatları Bölümü Uygulama Salonu'nda Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun başkanlığında gerçekleşen senato toplantısına Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç ve Prof. Dr. Coşkun Özalp ile diğer senato üyeleri katıldı.

Üniversitemiz Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinin mutfak uygulamalarını yerinde inceleyen, hazırlanan yemekleri beğenen  Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, öğrencilerimizi başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ederek, kendilerini geliştirmelerine  her zaman destek olacaklarını ifade etti.

Üniversitemiz gündem maddelerinin görüşüldüğü senato toplantısının ardından Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun ve senato üyeleri Kadirli Kampüsü'nden  ayrıldı.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema