Rektörümüz Türkiye Çevre Haftası Dolayısıyla Açılan Sergiyi Gezdi
Ekleme Tarihi :02.06.2022 09:28 Güncelleme Tarihi: 02.06.2022 09:28 Görüntüleme Sayısı :872

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, 1-7 Haziran Türkiye Çevre Haftası vesilesi ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun'un yanı sıra, Belediye Başkanı Kadir Kara, Vali Yardımcıları Dr. Ömer Faruk Günay ve Adem Yılmaz, İlçe Kaymakamları, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Gizlice, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, ilçe ve belde belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri de yer aldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun ziyarette, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından 1-7 Haziran Türkiye Çevre Haftası dolayısıyla açılan fotoğraf sergisini gezdi ve Osmaniye Belediyesi Katı Atık Bertaraf Tesisinde incelemelerde bulunarak, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema