Sağlık Yönetimi Bölümü Öğrencilerimizden Gönüllülük Faaliyeti
Ekleme Tarihi :10.05.2022 21:31 Güncelleme Tarihi: 10.05.2022 21:31 Görüntüleme Sayısı :824

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sağlık Yönetimi bölümü öğrencileri, Dr. Öğr. Üyesi Serap Taşkaya tarafından yürütülen Gönüllülük Çalışmaları dersi kapsamında Dereobası Köyü İlkokulunda 09.05.2022 tarihinde gönüllülük faaliyetinde bulundu.

Öğrencilerin eğitim hayatı boyunca edindikleri bilgi, beceri ve birikimleri kullanarak üniversiteler ile toplum arasındaki bağı güçlendirmesinin amaçlandığı bu ders kapsamında, öğrenciler köy ilkokulunun oyun parkı ile açık sınıfını çocukların sevebileceği farklı renklere boyadı.

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencileri faaliyetleri Dereobası Köyü İlkokulunda öğrenim gören çocuklarla birlikte gerçekleştirdi.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema