Rektörümüz, Sağlık Bilimleri Fakültesi Bölümleri ile Toplantı Gerçekleştirdi
Ekleme Tarihi :26.04.2022 16:40 Güncelleme Tarihi: 26.04.2022 16:40 Görüntüleme Sayısı :1001

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Üniversitemiz akademik birimleri ile “Akademik VerimliliÄŸi Artırma ve Ä°stiÅŸare Toplantıları” gerçekleÅŸtirmeye devam ediyor.

SaÄŸlık Bilimleri Fakültesi HemÅŸirelik Bölümü, Çocuk GeliÅŸimi Bölümü, Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Gerontoloji Bölümü, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü, Ebelik Bölümü, SaÄŸlık Yönetimi Bölümü ve Sosyal Hizmetler Bölümü ile Senato Salonunda toplantı gerçekleÅŸtirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, bölüm baÅŸkanlarının, öÄŸretim üyelerinin ve öÄŸretim elemanlarının görüÅŸlerini, dilek ve temennilerini alarak Üniversitemizde akademik baÅŸarıyı artırmak için neler yapılabileceÄŸine dair deÄŸerlendirmelerde bulundu.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema