Üniversitemiz Öğrencilerinden Karaçay Şelalesine Doğa Yürüyüşü
Ekleme Tarihi :13.04.2022 16:29 Güncelleme Tarihi: 13.04.2022 16:29 Görüntüleme Sayısı :951

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencileri Gönüllük Çalışmaları Dersi kapsamında doğa sevgisi ve bilincinin artırılması amacıyla Osmaniye Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü'nün sorumluluk alanında bulunan Zorkun Yaylası  Yaban Hayatı Geliştirme Sahası sınırlarındaki Karaçay Şelalesine doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

Dersin sorumlusu Öğr. Gör. Ersin ÜNAL ile dersi alan öğrencilerin  birlikte düzenlediği yürüyüşe Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Oktay DENİZ ve diğer görevlilerde eşlik etti.
Zorlu ve bir o kadar da eğlenceli geçen yürüyüş sonunda ulaşılan Osmaniye’mizin saklı hazinesi Karaçay Şelalesinin muhteşem güzelliği öğrencileri  büyüledi.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema