Üniversitemiz AB Projesi Toplantısına Ev Sahipliği Yaptı
Ekleme Tarihi :28.03.2022 11:54 Güncelleme Tarihi: 28.03.2022 11:54 Görüntüleme Sayısı :1024

Üniversitemizin ortağı olduğu 6 farklı ülkeden (Türkiye, Bulgaristan, Romanya, İspanya, İtalya ve Estonya) temsilcinin bulunduğu VİRAGO projesinin Yönetim Kurulu Toplantısı 23-26 Mart 2022 tarihleri arasında Üniversitemizde düzenlendi.

Avrupa Birliği tarafından 600.000 Euro ile hibelenen VİRAGO projesi Avrupa Birliği (AB) ülkeleri ve Türkiye'deki 18- 29 yaş arası genç kadınların aktif vatandaşlık ve sivil katılım düzeylerinin güçlendirilmesini amaçlamaktadır.

Üniversitemizin ortağı olduğu projenin koordinatörü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Susran Erkan Eroğlu, projenin uluslararasılaşma vizyonu adına önemli olduğunu, önümüzdeki aylarda  proje kapsamında Üniversitemizde eğitimlerin yapılacağını ve çok sayıda ziyaretçiyi Osmaniye’de misafir edileceğimizi ifade etti.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema