7 Ocak Engelliler Kulübü’nden Rektörümüze Ziyaret
Ekleme Tarihi :17.03.2022 09:14 Güncelleme Tarihi: 17.03.2022 09:14 Görüntüleme Sayısı :739

7 Ocak Engelliler Kulübü Başkanı Derviş Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri  Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun’u ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, engelli bireylerimizin Üniversitemizdeki mekanlara, eğitsel imkanlara ve sosyo-kültürel faaliyetlere erişimleri konusunda çalışmalarımızı her anlamda sürdürüyoruz. Üniversitemiz bu anlamda erişilebilir ve engelsiz bir üniversite olarak başarısını ortaya koymuştur ve daha iyisi için  çalışmalarımıza devam etmekteyiz.” dedi.

Rektorumuz Prof. Dr. Turgay Uzun, ziyaret dolayısıyla konuklarına teşekkür etti.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema