Üniversitemiz Kadın Platformu Koordinatörlüğü Tarafından Girişimci Kadınlar Başlıklı Panel Düzenlendi
Ekleme Tarihi :09.03.2022 23:30 Güncelleme Tarihi: 09.03.2022 23:30 Görüntüleme Sayısı :1215


Üniversitemiz Kadın Platformu KoordinatörlüÄŸünden Panel, Nefes Egzersizi ve Resim Sergisi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Üniversitemiz Kadın Platformu KoordinatörlüÄŸü, “GiriÅŸimci Kadınlar” baÅŸlıklı panel düzenledi.

15 Temmuz Åžehitler Amfisi’nde gerçekleÅŸen panel saygı duruÅŸunda bulunulması ve Ä°stiklal Marşı’nın okunması ile baÅŸladı. Panele Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. CoÅŸkun Özalp, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Ceyhun Yükselir, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Filiz ÖzbaÅŸ Gerçeker, Ä°lahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adem Tutar, Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile çok sayıda Üniversitemiz öÄŸrencisi katıldı. 

Panelde Üniversitemiz Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü ÖÄŸretim Üyesi Doç. Dr. Zülüf Öztutkan, Francisco de Asís Tárrega- Recuerdos de la Alhambra, Dr. ÖÄŸretim Üyesi Kaan Öztutgan düzenlemesi Boyalı Konaklar ve ErtuÄŸrul Bayraktar düzenlemesi Süpürgesi Yoncadan eserlerini seslendirdi. 

 Daha sonra yönlendiriciliÄŸini Üniversitemiz ÖÄŸretim Üyesi Doç. Dr. Ümmügülsüm CandeÄŸer’in yaptığı  “GiriÅŸimci Kadınlar” baÅŸlıklı panelde Osmaniye Ä°ÅŸ Kadınları DerneÄŸi Yönetim Kurulu BaÅŸkanı, KOSGEB Uygulamaları GiriÅŸimcilik EÄŸitmeni Feride Demir, Cebelibereket Kadın GiriÅŸimi Üretim ve Ä°ÅŸletme Kooperatifi BaÅŸkanı Tülay Barutçu, Ä°ÅŸ Ä°nsanı, firma sahibi Aslıhan Namlı ve Sürücü Kursu sahibi Seher Ersoylu sunumlar yaptı. 

Sunumların ardından Osmaniye Ä°ÅŸ Kadınları DerneÄŸi Yönetim Kurulu BaÅŸkanı, KOSGEB Uygulamaları GiriÅŸimcilik EÄŸitmeni Feride Demir, Cebelibereket Kadın GiriÅŸimi Üretim ve Ä°ÅŸletme Kooperatifi BaÅŸkanı Tülay Barutçu, Ä°ÅŸ Ä°nsanı, firma sahibi Aslıhan Namlı, Sürücü Kursu sahibi Seher Ersoylu ve Dr. ÖÄŸretim Üyesi Nazlı AÄŸgün’e günün anısına TeÅŸekkür Belgesini, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. CoÅŸkun Özalp, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Ceyhun Yükselir, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Filiz ÖzbaÅŸ Gerçeker ve Ä°lahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adem Tutar tarafından takdim etti. 

Burada kısa bir konuÅŸma yapan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. CoÅŸkun Özalp, “Üniversitemiz Kadın Platformu KoordinatörlüÄŸüne düzenledikleri etkinliklerden dolayı teÅŸekkür ediyorum.” dedi. 

Panelin sonrasında Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Yüksek Lisans ÖÄŸrencileri tarafından hazırlanan “Kadın Temalı” resim sergisi gezildi. 

Daha sonra panelistler ve panele katılanlar Üniversitemiz 15 Temmuz Åžehitler Amfisi yanında “Kadınlar, Bahara Nefesle Merhaba Diyor” baÅŸlıklı nefes egzersizine katıldı. Burada Dr. ÖÄŸretim Üyesi Nazlı AÄŸgün tarafından nefes egzersizi verildi.
e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema