Rektörümüzden Turan Ortaokulu'na Ziyaret
Ekleme Tarihi :22.02.2022 18:41 Güncelleme Tarihi: 22.02.2022 18:41 Görüntüleme Sayısı :1886

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, yeni eğitim öğretim yılında  faaliyete geçen İlimiz merkezinde yer alan Turan Ortaokulu'nu ziyarette bulundu.

24 derslik, 16 şube ve 21 öğretmen ile eğitim öğretime devam eden okula Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, Okul Müdürü Levent Akoğul’dan okul hakkında bilgiler aldıktan sonra kendisine görevinde başarılar diledi.

Okul öğrencileriyle de görüşen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’a Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç eşlik etti. Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, okul kütüphanesine kitap hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Turan Ortaokulu Müdürü Levent Akoğul ise ziyaret sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun’a teşekkür ederek  hediye takdim etti.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema