Dil Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürümüzden Rektörümüze Ziyaret
Ekleme Tarihi :16.02.2022 19:45 Güncelleme Tarihi: 16.02.2022 19:45 Görüntüleme Sayısı :1138

Üniversitemiz Dil EÄŸitimi Uygulama ve AraÅŸtırma Merkezi Müdürü Dr. ÖÄŸr. Üyesi Murat Gök, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette Üniversitemiz Dil EÄŸitimi Uygulama ve AraÅŸtırma Merkezi Müdürü Dr. ÖÄŸr. Üyesi Murat Gök,  kendisinin kaleme aldığı “Osmaniye Ä°li Ağızları ve Söz Varlığı I-II, Osmaniye AÄŸzı SözlüÄŸü, Osmaniye Yöresi Atasözleri Deyimler ve Kalıp Ä°fadeler SözlüÄŸü” kitaplarını Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun'a takdim etti. Ziyaret dolayısıyla  memnuniyetini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, hocamızı tebrik ederek baÅŸarılı çalışmalarının devamını diledi.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema