Rektörümüz Kadirli’de Staj İşbirliği, Enerji Verimliliği ve Ar-Ge Proje Görüşmeleri Gerçekleştirdi
Ekleme Tarihi :10.02.2022 21:45 Güncelleme Tarihi: 10.02.2022 21:45 Görüntüleme Sayısı :1104

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Kadirli Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Şenpiliç Kadirli Fabrikası'nı ziyaret etti.

Ziyarette eğitim, staj işbirliği, enerji verimliliği ve Ar-Ge projeleri görüşmeleri gerçekleştiren  Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’a Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü, Üniversite-Sanayi İşbirliğini Geliştirme Koordinatörü Doç. Dr. Bülent Yanıktepe ve İşletme Müdürü Hanifi Ünal eşlik etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun daha sonra Şenpiliç Kadirli Fabrikasını gezerek İşletme Müdürü Hanifi Ünal'dan bilgi aldı.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema