Üniversitemiz Öğretim Üyesi Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Üyeliğine Seçildi
Ekleme Tarihi :03.02.2022 18:46 Güncelleme Tarihi: 03.02.2022 18:46 Görüntüleme Sayısı :1032

Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ümmügülsüm Candeğer, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin 14. maddesi ile yine Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Asli, Şeref ve Haberleşme Üyeleri Yönetmeliği'nin 5. ve 8. maddelerine ve Yönetim Kurulunun 12.01.2022 tarihli ve 833/3 sayılı kararına istinaden Atatürk Araştırma Merkezi Başkanlığı Haberleşme Üyeliğine seçildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, “Atatürk Araştırma Merkezi Başkanlığı Haberleşme Üyeliğine seçilen Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ümmügülsüm Candeğer’i tebrik eder, görevlerinde başarılar dileriz.” dedi.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema