Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Mustafa Akar Emekli Oldu
Ekleme Tarihi :18.01.2022 14:11 Güncelleme Tarihi: 18.01.2022 14:11 Görüntüleme Sayısı :1878

Uzun yıllardır  Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde öğretim üyesi olan ve bir dönem İşletme Bölüm Başkanlığı görevi de yapan Prof. Dr. Mustafa Akar hocamız emekli oldu. Bu vesileyle  Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’u makamında ziyaret etti.

Ziyaret dolayısıyla memnuniyetini ifade eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Prof. Dr. Mustafa Akar’a; “Üniversitemiz, fakültemiz ve bölümümüzde  görev yaptığı süre boyunca sağladığı değerli katkılardan dolayı şükranlarımızı sunar, emeklilik yaşamında sağlık ve mutluluk dolu nice seneler temenni ederim.” dedi.

Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç ve Prof. Dr. Coşkun Özalp, Rektör Danışmanımız Doç. Dr. Ceyhun Yükselir ve Genel Sekreterimiz Recep Şen’in de hazır bulunduğu ziyaretin sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, Prof. Dr. Mustafa Akar'a hediye takdim etti.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema